Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Erdoğan : Öncü veriler Türkiye’nin ilk çeyrek büyüme verisinin çok güçlü geleceğini gösteriyor
Erdogan : ABD ile müttefiklik iliskimizi önemsiyoruz
Erdoğan : Biden’in 1915 açıklaması iliskimize ek yük getirmiş olsada , NATO toplantısında gerçekleştireceğimiz görüşmenin yeni bir dönemin habercisi olacağını inanıyorum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: “Haziran ayında yoğun aşılama kampanyası yürüterek normalleşmeyi hedefliyoruz.”
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Sağlık Bakanı : 1 Haziran’dan itibaren 50 yaş üzeri vatandaşlarımız aşılanmaya başlanacaktır
Erdoğan: Benim üniversiteye girdiğim dönemde üniversiteye girme şansı 10'da birdi. Şimdi bu 10'da 10'a yükseldi
https://mobile.twitter.com/sputnik_T...88104575995905
![]()
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Havanda su dövüyor.!!!![]()
Yer İmleri