Sağolun Canel Bey
Sağolun Canel Bey
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
sayın BJK Coccinella emeğinize sağlık.JOKER sistemi risk düzeyi biraz daha yüksek veya daha esnek altarnatif bir liste daha ortaya çıkaracak diyebilirmiyiz?gerçi risk düzeyi artıkça kayıpta kazançta artıyor.yatırımcıların risk anlayışları farklılıklar gösterdiğinden altarnatif liste'nin hitap edeceği yatırımcılar mutlaka olacaktır diye düşünüyorum.El emeği göz nuru çalişmanız için tekrar teşekkür ederim.saygılarımla.
Collinam, Umarım bir sıkıntı yoktur inşaallah...
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Yok abi bir sıkıntı, ben de ben yazmayınca başkaları da mı yazmıyor diye düşünmeye başlamıştım. Senet gelmediği için yazmamıştım.
Aslında sıkıntı var, tek sıkıntı sizin sözünüzü dinlememek. Malum sisteme KUTPO geldi. Ben de yok ama alan arkadaşlar varsa durumları beni endişeye sevk ediyor. Gerçek hayatta benim tavsiyemle KUTPO hissesi alıp şu anda zararda olan ve kötü duruma düşen arkadaşlarım var. Canım biraz da ona sıkılıyor. Geriye dönüp baktım.
Kütpo 7 Puan (10 üzerinden) kaybettiren faktörler:
1- EFK yetersiz seviyede.
2- FAVÖK yetersiz seviyede.
3- F/K fiyatlamış seviyede.
4- PD/DD fiyatlamış seviyede.
5- FD/ SATIŞLAR yetersiz seviyede.
6- Pazarlama giderlerinde ciddi artış.
7- Borsada fiyatı ciddi primli olması.
Sağ olun siz burada uyarınızı yapmışsınız.
Hatta “Tolga Collinam "Kütahya Porselen" tespitini Tebrik ederim. Biz de Affedersiniz "öküzün altında buzağı" arıyoruz…” bile demişsiniz.
Ama buzağı arayan sanırım benim. Kutpo alıp da zarara giren arkadaşlar varsa buna üzülüyorum.
Sayın ERDEMİR;
JOKER’i rafa kaldırdım, bu kadar riskli bir piyasada 4 sistemin bileşkesi bile bizi bu şekilde anafora sokunca tek göstergeye olan inancım kalmadı.
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Umarım bu başlık altında birbirimizden birşeyler öğreniyoruzdur. Ben Temel Analizin ne kadar önemli olduğunu öğrendim. Teknik tek başına yeterli değil bunu öğrendim. Bir de izci abinin verdiği puanlarda senedin anlık fiyatının çok önemli olduğunu öğrendim. Senedin yükselişi ile puanının düşüşünü, düşüşü ile de puanının yükselişini öğrendim. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır.
Ben de Tolga Hocamı merak etmeye başlamıştım. Senet gelmese de yazın hocam.
Yer İmleri