Sayfa 769/997 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 6,145 - 6,152 arası.

Konu: Viop XXXIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    BOFA, Sağ tarafta alıcılı. +40 ml.

dur bakalım her zaman yaptığı gibi 1 saat içinde sol tarafa geçecek mi?

2.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku

karlı işlem açmak çok zorlaştı.. bu grafikte "buradasın" işaretli yerde olduğunuzu düşününün.. düşüşten 1 gün önce.. "bugün" yazan yere kadar geçen 5-6 gündeki barlara bakın..

buradan nasıl para kazanırsınız.. fikirleri olan paylaşabilir..

psikoloji + risk yönetimi + pozisyon büyüklüğü + zamanlama gibi bir çok unsur ideal biçimde oluşacak ve para kazanılacak.. ama bu barlarla nasıl..

büyük düşüş sonrası kayıpları hemen geri alamayacağı nerdeyse kesindi bence.. bir süre yatay devam etme olasılığı (aşağı yönlü daha da gitme ihtimaline ek olarak) ortaya çıkmıştı..yatay olacaksa ne kadar olacağı önemli demiştik, kendi işlemlerim açısından geniş bir zaman aralığı ideal diye de belirtmiştim.. izlemeye devm ediyoruz..
    Borsanın tek elden yönetildiğini 3 hissenin ağırlığının yüzde 30 olduğunu...
    Malda olduklarını
    Yurtdışındada aslında durumun farklı olmadığını..
    Yakında bu para basma işini yıllık 2 trilyon dolara fix leyeceklerini falan..

Teknik temel beklentiler falan artık zerre kadar ilgilendirmiyor beni açık söylim..

Yüzde 3 düşüşden sonra sert yukarı aşşa hareketler devam etmesi gerekir demi..
    Ama yok..
    Neden 3 luk satışdan !!! sonra bi anda süt liman oldu..
    Aynısı mart ayında yüzde 20 lik 2 günlük düşüşden sonra da oldu..

Böyle bişi imkansız...

14 hazirana kadar tutacaklar diye düşünüyorum..
    O güngeçekte neler konuşuldu içeriden bilenlerin hareketleri ile ondan sonra yola devam edilir..

Not..: Yüzde 3 lük düşüşün yanında 3 tane tastamam aynı boyda bar var..Bunların 2 si yukarı 1 i aşşa..
    Bence yukarı devam edecek 1520 ler ilk hedef diye düşünüyorum..Evet sırf bu yüzden..

Not2: 1520 leri xu100 için kullandım..xu030 ve viop da 1630 ler işte..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bu ay 19.000 puan aldım. tabii kendim analizle v.s. haber akışı ile Dow ile falan değil tamamen robot işlemle.robot aldı daha doğrusu.artık burada öyle kendi başına para kazanma şansı çok çok azaldi.ben pek piyasaya bakmıyorum tamamen robota bıraktim ara ara bakıyorum ne yapıyor diye.kripto tarafında eğleniyorum.kendi kafasına göre hareket eden burada orta uzun vadede yok olur gider.iflas kaçınılmaz son.

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku

karlı işlem açmak çok zorlaştı.. bu grafikte "buradasın" işaretli yerde olduğunuzu düşününün.. düşüşten 1 gün önce.. "bugün" yazan yere kadar geçen 5-6 gündeki barlara bakın..

buradan nasıl para kazanırsınız.. fikirleri olan paylaşabilir..

psikoloji + risk yönetimi + pozisyon büyüklüğü + zamanlama gibi bir çok unsur ideal biçimde oluşacak ve para kazanılacak.. ama bu barlarla nasıl..

büyük düşüş barı sonrası kayıpları hemen geri alamayacağı nerdeyse kesindi bence.. bir süre yatay devam etme olasılığı (aşağı yönlü daha da gitme ihtimaline ek olarak) ortaya çıkmıştı..yatay olacaksa ne kadar olacağı önemli demiştik, kendi işlemlerim açısından geniş bir zaman aralığı ideal diye de belirtmiştim.. izlemeye devm ediyoruz..

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Borsanın tek elden yönetildiğini 3 hissenin ağırlığının yüzde 30 olduğunu...
    Malda olduklarını
    Yurtdışındada aslında durumun farklı olmadığını..
    Yakında bu para basma işini yıllık 2 trilyon dolara fix leyeceklerini falan..

Teknik temel beklentiler falan artık zerre kadar ilgilendirmiyor beni açık söylim..

Yüzde 3 düşüşden sonra sert yukarı aşşa hareketler devam etmesi gerekir demi..
    Ama yok..
    Neden 3 luk satışdan !!! sonra bi anda süt liman oldu..
    Aynısı mart ayında yüzde 20 lik 2 günlük düşüşden sonra da oldu..

Böyle bişi imkansız...

14 hazirana kadar tutacaklar diye düşünüyorum..
    O güngeçekte neler konuşuldu içeriden bilenlerin hareketleri ile ondan sonra yola devam edilir..

Not..: Yüzde 3 lük düşüşün yanında 3 tane tastamam aynı boyda bar var..Bunların 2 si yukarı 1 i aşşa..
    Bence yukarı devam edecek 1520 ler ilk hedef diye düşünüyorum..Evet sırf bu yüzden..
    sütliman olması elbette çok dikkat çekici.. o 3 barı istesen aynı yapamazdın ama yapmışlar.. bak sen şu işe..

biden görüşmesine kadar bekle gör havası var.. hem dolar hem borsa..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

30 tane hissenin ortalaması endeks demek..3 tane aynı bar.. 30 tane değişken (hisse) var.. 3 gün boyunca 30 tane değişkeni öyle milimetrik alıp satmışlar ki bu görüntü çıkmış..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bu ay 19.000 puan aldım. tabii kendim analizle v.s. haber akışı ile Dow ile falan değil tamamen robot işlemle.robot aldı daha doğrusu.
    ...
    ...
    robota geçtin demek.. tebrikler.. güzel bir başarı 19bin puan..

Gidermiş gibi yapıp,piyasa sürekli dönüyor..
    enteresan..

8. Şuan vadeli fiyati teorikte artıda
    makas 2400 de
    normal olması gereken 1500 gibi
    genelde teoriğe göre ekside olurdu
    şuanki gibi bazen akşam kapanışalarda stoplayanlardan dolayı olurdu
    bu durumda
    önemli bir yükseliş başlıyor olabilir

Sayfa 769/997 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları