Sayfa 779/1009 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 6,225 - 6,232 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Eğitim sisteminde çağdaş, bilimsel, sorgulayan, çağın gelecegini hedef alan reform yapılmadıkça
    Ülke batmaya, köle olmaya mahkumdur.!
    Halkin yarisi duz işçi ne beklersin bunlardan.yuz kere secime gitsek farketmiyor.

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Halkin yarisi duz işçi ne beklersin bunlardan.yuz kere secime gitsek farketmiyor.
    Sende haklısın adam boşuna dememiş en az 3 çocuk yapın diye.!!
    Memleket bidon kafalı yetiştiriyor.
    Malesef.
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    chp gelirse daha kötü olacak algısını yerleştirirsen, ne kadar kötü olursa olsun bir tık daha kötüsü var diye inanıyor vatandaş..

4. En sonunda dolara da kafayi yedirdiler.

Son 2-3 saattir 8.69 - 8.72 arasinda her saniye inip cikiyor zikzak surekli

Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    En sonunda dolara da kafayi yedirdiler.

Son 2-3 saattir 8.69 - 8.72 arasinda her saniye inip cikiyor zikzak surekli
    Likidite olmadığından adımlar büyük.
    Olsa öyle hareket etmez.
    Sabah düzelir bence.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    31 mayısta migros puan iki kat idi .kendi bana göreni yaptan 90 tl lik sıvı yağ alımına 18 tl verdi.31 mayısta 2 kat oldu mu sana 36 tl ..
    5 lt lik zeytinyağı migros marka 62,50 tl çarpı 2 teneke 125 tl ...125 tl den düş 36 tl yi 89 tl ...89/2 45 tl geldi tenekesi al sana 2019 fiyatı .bahri kardeşim .benim enflasyon eksi çıktı .laakin ev ve araba fiyatlarına yetişemiyoruz tl onlara karşı büyük hızla eriyor .arabayı geçtik te çoluk çocuk için ileride ev önemli .evi şimdi alsan 10 sene sonra çocuk beğenmez veya aldığın semtte oturmayabilir .bugün 800 bin tl ye 0 ev alabiliyorum bugünkü 800 ile 10 sene sonra 0 ev nasıl alabilirim. onu çözemedim.

siz forumdaşlarda katkı sunarsa memnun olurum .arsa mı almalı tarla mı almalı dövize mi koymalı ?
    Ben dovis + eurobond derim.
    Ev fiyatlari uzun vadede bunu gecemez..istisna yerler haric.
    Alabiliyorsaniz arsa alin riski de getirisi de yuksek olur..
    Ama ben olsam bugun alabilecegim ev kadar parayi dovise cevirir ve eurobond alirdim.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7. https://twitter.com/haskologlu/statu...384743427?s=19

Seçimlere kadar daha çok doğalgaz bulurmuyuz?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8. bunlar istediği kadar faiz indirimini konuşsun, piyasa faizleri yükseltiyor. 10 yıllık an itibariyle 18.98%. Temmuz-Ağustos gibi faiz indirimi gelirse 20% üzerine yerleşir. Böylece faiz indirerek borçlanma faizlerini arttırmış olurlar. Diğer bir konuda açılmayla birlikte kredi talebinin nasıl yön çizeceği. Kredi talebi halen 13 haftalık ortalamalar 15% üzerinde, Merkez faiz indirse bile,20% ve üstü kredi artışı mevduat faizlerinde rekabet getirir.

Sayfa 779/1009 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •