Sayfa 826/997 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 6,601 - 6,608 arası.

Konu: Viop XXXIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
    Madem gaz bulunuyor, bulunduğu zaman açıklarsın. Bu saçma müjdeler için Cuma gününün beklenmesi beni mi rahatsız ediyor bir tek? Saçma sapan bir islam ülkesi olduk, gidiyoruz. Pazartesi, salı...bunlar gün değil mi? 20 yılda 100 yıl geriye gittik resmen zamanda...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

2. Bugün BOA genel pastada çok aktif satıcı değil
    ayrıca Garantı pastasında
    alıcılar şuan sağlam kurumlar

beklenen kırılım gelebililir
    saat 15.30 daki veriden sonra
    hareket başlayabilir bence

3. yazmamı beklemişler heralde
    Garanda ve endekste alımlar var
    bakalım mayınlı bölge geçilecekmi

4. Ne oldu bi hareket geldi..
    Gaz çıkışı şu anda sağlanmaya başladı sanırım?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Madem gaz bulunuyor, bulunduğu zaman açıklarsın. Bu saçma müjdeler için Cuma gününün beklenmesi beni mi rahatsız ediyor bir tek? Saçma sapan bir islam ülkesi olduk, gidiyoruz. Pazartesi, salı...bunlar gün değil mi? 20 yılda 100 yıl geriye gittik resmen zamanda...
    Hayırlı cumalar efendim....Ülkenin %70-80 i müslüman olduğundan dolayı, farz et cuma seçilmiş.Yani mübarek gün.ne güzel değil mi.

Malum EHLİ KİTABIN MÜBAREK GÜNLERİ VAR.ha sen şimdi laiklik falan diyeceksin.Bak artık KK bile ağzına bu kelimeyi almıyor.Direk alerjen etki yapıyor...

senin gibi aydın yurt dışı görmüş bir zat mesela ABD de BAŞKAN incile el basınca ve doların üzerindeki o MEŞHUR ifade hakkında ne düşünüyor...RAHATSIZ EDİYOR MU?

KEM KÜM..BİZİM LAİKLÜK FALAN DİYECEN DE...

not:gaz-petrol işi benim açımdan anlamsız müjdeler ama neden bu hazımsızlık..neymiş cumaya denk gelmiş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    teknik olarak LONGLAR önde.saatlik ve altı alda...yani sert hareket yapsa engel yok...

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Hayırlı cumalar efendim....Ülkenin %70-80 i müslüman olduğundan dolayı, farz et cuma seçilmiş.Yani mübarek gün.ne güzel değil mi.

Malum EHLİ KİTABIN MÜBAREK GÜNLERİ VAR.ha sen şimdi laiklik falan diyeceksin.Bak artık KK bile ağzına bu kelimeyi almıyor.Direk alerjen etki yapıyor...

senin gibi aydın yurt dışı görmüş bir zat mesela ABD de BAŞKAN incile el basınca ve doların üzerindeki o MEŞHUR ifade hakkında ne düşünüyor...RAHATSIZ EDİYOR MU?

KEM KÜM..BİZİM LAİKLÜK FALAN DİYECEN DE...
    Tamam da amerikada incil isa diyenler devletten ucuza krediler ile garantili ve teşvikli ihaleler de SIRF böyle dedikleri için alabiliyorlar mı?
    Sonra kendi ceplerini doldurup şirketleri devasa borçlandırıp o borçlarını sildirebiliyorlar mı..

Bak bizde o da var..

Mesela din şu bu değil ki..

Liyakat ve işini doğru yapmak..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Tamam da amerikada incil isa diyenler devletten ucuza krediler ile garantili ve teşvikli ihaleler de SIRF böyle dedikleri için alabiliyorlar mı?
    Sonra kendi ceplerini doldurup şirketleri devasa borçlandırıp o borçlarını sildirebiliyorlar mı..

Bak bizde o da var..

Mesela din şu bu değil ki..

Liyakat ve işini doğru yapmak..
    o zaten eleştirildi..onlar yapılmamalı..

ama cumaya denk gelmesi neden alerji yapar...veya oradaki laiklik değil mi? vatandaşın bu konudaki fikrini merak ettim..

çok net: bazı devlet uygulamarın dine uyumlu olduğu eleştiriliyor..ABD için ne düşünüyor?

halbu ki cumaya denk gelmesinin ciddi bir anlamı da yok

Sayfa 826/997 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •