Sayfa 485/932 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 3,873 - 3,880 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

1. tolga hocam...selamlar... bir şeyi merak ettim... aklıma gelmişken sormak istedim....
    eğer mümkünse...sisteminiz ile süzgeçleyerek....düşme potansiyelleri olanlar, taranıyor mu?
    eğer mümkünse... kullandığınız parametrelerin tersine bir tarama görüntüsü ekleyebilir misiniz?...teşekkürler...
    16.07.2024 - 10.12.2024

Alıntı Originally Posted by @yörük@ Yazıyı Oku
    tolga hocam...selamlar... bir şeyi merak ettim... aklıma gelmişken sormak istedim....
    eğer mümkünse...sisteminiz ile süzgeçleyerek....düşme potansiyelleri olanlar, taranıyor mu?
    eğer mümkünse... kullandığınız parametrelerin tersine bir tarama görüntüsü ekleyebilir misiniz?...teşekkürler...
    Aleyküm Selam,

Düşme ya da yükselme potansiyeli değil de bant genişliği daralanlar sıkışanlar diyebiliriz. Sistem ile ilgili LİSTE dışında birşey paylaşmak istemiyorum. Teşekkür ederim.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

4. Elinize sağlık Tolga bey [emoji122][emoji106]

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Elinize sağlık Tolga bey [emoji122][emoji106]

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Teşekkür ederim Canel Bey

6.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku

Bugün sisteme düşen senet yok.

Yarın iş dolayısıyla şehir dışında olacağım, gece yarısından sonra ancak dönebilirim diye düşünüyorum. Geç de olsa listeyi yayınlarım...

KUYAS kuyrukta bekliyordu ama kriterlere yakalanmadan biraz primlendi. Hala sisteme düşer mi bilmiyorum. Beklemek lazım.

izci abi uygun olduğunuzda OZBAL bakabilir misiniz? Özür dileyerek bir de VERUS ekleyebilir miyiz abi?
    teşekkürler tolga hocam...kuyrukta bekleyenleri varsa yayınlama ihtimaliniz var mı?
    16.07.2024 - 10.12.2024

Alıntı Originally Posted by @yörük@ Yazıyı Oku
    teşekkürler tolga hocam...kuyrukta bekleyenleri varsa yayınlama ihtimaliniz var mı?
    Asels.....

Değerli kardeşim, güzel insan BJK Coccinella,
    Geçmiş günlerdeki bir ricamı, büyüklük gösterip, yerine getirmişsin.
    Gecikmeli gördüm.
    Malum, hayat koşturmacası.
    Var ol, sağ ol.
    Hatır sayanların eksik olmasın hayatından.

Sayfa 485/932 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •