derim ede el atacam birazdan.
bu aralar sig tahtalarda deli ekmek var.)
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Sn sacro uluun da günlük te oldukça güzel. Kopus yerinde. El atarsanız sevinirim. Saygılarımla
Sayın Sacro Hocam
Bazen sinirleniyorsunuz ya saçma sorulara; bence hiç yanıt vermeden sanki o soru hiç sorulmamış gibi, hatta forumdan da sildirterek tepkinizi belli etseniz çok daha etkin olacak bence
Sayenizde çok düzgün ve seviyeli insanların olduğu bir forum sitesi... Bu şekilde "yani bir daha yazmam, giderim" gibi konuşmalarınız diğer insanlara haksızlık olur diye düşünüyorum...
Nacizane görüşlerimdir...
Saygılar, sevgiler...
bence basliktaki geyik muhabbetleri ve kendini gosterme maksatli selam naber mesajlari silinmeli.
aksi taktirde baslik kitleniyor ve diger forumlardaki onbinlerce mesajin atildigi fakat kisir muhabbetlerin dondugu basliklara donecek.
ben boyle gereksiz mesajlari elimden geldigi kadar raporluyorum umarim yonetim de siler. baslik kirlenmez.
SPK'nın son uygulamasından sonra yazmak çizmek işi cesaret isterken Sn Sacrosanct'ın paylaşımları bence bir nimet. Kıymet bilmek, SPK nezdinde suça itecek sorular sormamak şart.
şaka gibi ne kadar sövsem azdır sabah linli almadım zararda satmayayım diye az önce dayanamadım zararına nugyo sattım tam 1 dk sonra birde 4,75 oldu şimdi maliyetimde ulan sadece 1 dakika önce hareket başlasa zaten satmam
Yer İmleri