Sayfa 552/1200 İlkİlk ... 524525025425505515525535545626026521052 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 4,409 - 4,416 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Alıntı Originally Posted by AngeL Yazıyı Oku
    Sn. Sacro, 5 Haziranda aldigim Link lerimi bugun 7.55 den verdim. Benim icin yeterli oldu.

Paylasimlariniz icin yurekten tesekkur ederim, hakkinizi helal ediniz.
    bereket versin dostum.

bol kazanclar.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

derim ede el atacam birazdan.

bu aralar sig tahtalarda deli ekmek var. )
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

3.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    derim ede el atacam birazdan.

bu aralar sig tahtalarda deli ekmek var. )
    Hareket başladı(nız) sanırım

4. Sn sacro uluun da günlük te oldukça güzel. Kopus yerinde. El atarsanız sevinirim. Saygılarımla

5. Sayın Sacro Hocam
    Bazen sinirleniyorsunuz ya saçma sorulara; bence hiç yanıt vermeden sanki o soru hiç sorulmamış gibi, hatta forumdan da sildirterek tepkinizi belli etseniz çok daha etkin olacak bence
    Sayenizde çok düzgün ve seviyeli insanların olduğu bir forum sitesi... Bu şekilde "yani bir daha yazmam, giderim" gibi konuşmalarınız diğer insanlara haksızlık olur diye düşünüyorum...
    Nacizane görüşlerimdir...
    Saygılar, sevgiler...

6. bence basliktaki geyik muhabbetleri ve kendini gosterme maksatli selam naber mesajlari silinmeli.
    aksi taktirde baslik kitleniyor ve diger forumlardaki onbinlerce mesajin atildigi fakat kisir muhabbetlerin dondugu basliklara donecek.
    ben boyle gereksiz mesajlari elimden geldigi kadar raporluyorum umarim yonetim de siler. baslik kirlenmez.

7. SPK'nın son uygulamasından sonra yazmak çizmek işi cesaret isterken Sn Sacrosanct'ın paylaşımları bence bir nimet. Kıymet bilmek, SPK nezdinde suça itecek sorular sormamak şart.

8. şaka gibi ne kadar sövsem azdır sabah linli almadım zararda satmayayım diye az önce dayanamadım zararına nugyo sattım tam 1 dk sonra birde 4,75 oldu şimdi maliyetimde ulan sadece 1 dakika önce hareket başlasa zaten satmam

Sayfa 552/1200 İlkİlk ... 524525025425505515525535545626026521052 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •