Aynen imzamı atarım .Çok kötü şeyler yazmışsınız. Ama şunu unutmuşsunuz. Bu tamamen ailelerin suçu. Çocukların hicbir sucu yok. SEVGİ dahi verilmemiş bu çocuklara.. Ailemde eğitimciler var. Şahidim cocuk ne ise ebeveyni de tıpkısının aynısı cikiyor veli toplantılarında.
Çocuklarla aram hiç yoktu ta ki yegenim doğana kadar. Fakat farkettim ki ne verirsen onu alıyorsun.. Cocuk yetistirmek ciddiye alınmalı. Formalite evlilikler yapılmamalı.. Her çocuğa sevgi, ilgi ve emek verilmeli.
Eleştirmek en kolay şeydir. Etrafınızda gördüğünüz her ergen çocuğa sevgiyle yaklaşın göreceksiniz ki nasil guzel karşılıklar alıyorsunuz.
Bugün bir tane kadın toplu taşımada ayakkabısını çıkartıp boylu boyunca uzanıp yatıyordu .
Çocukları ise başı boş koşturup İnsanları son derece rahatsız ediyordu .
Bir kere çağrıp yanına uslu dur demedi uyumaya devam etti
hisse.net kurulduğundan beri Türkiye'nin en büyük ve ücretsiz borsa sitesi olmuştur ve olmaya devam edecektir.



Yer İmleri