Sayfa 414/1002 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514914 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 3,305 - 3,312 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Fotoşop falan değil, ayın o bölgesini tarayan çok insan vardır, olmayan birseyi varmış gibi göstermek mümkün değil, yani herkesi kandiracak şekilde..

2.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    2009 yılında gönderilen, 2 yıl boyunca Ay yörüngesinde kalan, Ay yüzeyinin 21 km'den fotoğraflanmasını sağlayan Ay Keşif Aracının fotolarını şapsak..

Fotoşop da olabilir tabi..

Kazanın doğurduğuna inanıyorsun da, öldüğüne mi inanmıyorsun demiş, sonra Hoca

Foto net değil.

Kendim teleskopla görürsem de inanırım tamam, yeniden gitmelerine gerek yok.

Bu fotoğrafın daha yüksek çözünürlüklü olanı var mıdır nette?

3.  Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    1982 den beri elektronik ve iletişim teknolojisinin içindeydim.

Şimdi 50- 60 cm çapında olan uydu yayınlarını alan çanak anten 5-6 metre çapında idi.

Şimdi birkaç mA akım çeken basit bir radyo 30 yıl önce amperlerce akım çekiyordu.

Bu kadar enerjiyi depo edebilecek batarya gücünün ağırlığını hesaplayın.

Uçuşlarda ağırlık arttıkça ihtiyaç duyacağınız enerji artar. Yani bir tarafımdan uydurmadığımı belirtmek için yazdım.

(Not: Yıllar önce aldığım VERİNET uydu işletim şirketinden almış olduğum belgemi atmışım herhalde bulamadım. )
    Kavga çıkarmayalım şimdi burada da

Genlik modülasyon kullanıyorlar, düşük Herz ve o donanımları özgün tasarlıyorlar sıfırdan, ne kadar enerji çeker, ne lazım, güneş panellerinden ne gelir, eldeki ne kadar dayanır, diğer alt elektronik parçalar da özel üretimmiş...Bulut yok, hava sıcak soğuk katmanı yok, yıldırım yok...Buradan bir saldınız mı AM dalgayı açık havada, bütün dünya açar radyodan dinler, telsiz...en sevdiğim

4. Onu bunu bırakın da bu işin patlama ölüm vs olmadan ilk seferde başarılma olasılığı nedir onu söyleyiverin bana?

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Foto net değil.

Bu sefer de bu izlerin insansız araçlarla yapılıp yapılmadığını kanıtlayamayız :/

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Foto net değil.

Bu kadar galiba çözünürlük...Bu tür uydudan çekilen fotoları, son zamanlarda değişmiştir belki de, teleskop yolluyorlardı uzaya hatırlayamadım şimdi gitti mi gidecek mi o bildiğimiz gibi, ama bunlar bildiğimiz gibi optik kamera v.s. ile çekmiyorlar...Mantık aynı ama, nasıl söylesem daha çok scanner gibi, sonra EM üzerine bindirip yolluyorlar.

Bakarık, ararık...sizi elbirliği ile ikna edecez bu gece

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Foto net değil.

Var öyle gelişmiş amatör teleskoplar da, bu netlikte görmek için Kuzey Kutbuna doğru gitmeniz gerekebilir. Giderim diyorsanız, ona da bakarık

7.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Kavga çıkarmayalım şimdi burada da

Genlik modülasyon kullanıyorlar, düşük Herz ve o donanımları özgün tasarlıyorlar sıfırdan, ne kadar enerji çeker, ne lazım, güneş panellerinden ne gelir, eldeki ne kadar dayanır, diğer alt elektronik parçalar da özel üretimmiş...Bulut yok, hava sıcak soğuk katmanı yok, yıldırım yok...Buradan bir saldınız mı AM dalgayı açık havada, bütün dünya açar radyodan dinler, telsiz...en sevdiğim
    Yok yok sayın Achiles, kavga mavga çıkmaz..

Genlik modülasyonu, yayın mesafesini falan iyi bilirim. Geçen gün NMT araç telefonları ile ilgili bölümünde olduğu yazınızı okuyunca sizinde iyi bildiğinizi biliyorum.

Enerji ihtiyacı ( hadi güneş panellerinden diyelim) ve ağırlık ve zamanlamayı sağlayan teçhizatlarla hemde denemesiz ilk seferde gerçekleştirmek ......???
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

8. Astronotların ayak izleri görülebiliyor teleskoplarla..

Sayfa 414/1002 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514914 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •