abd enflasyonu epey kötü gelmiş. Beklenenin epey üzerinde. Borsalar hiç beklemediğim bir tepki vermiş. Ben biraz düşer sonra yükselmeye başlar çünki ekonomik veriler iyi diye dün gece yazı yazmış ihtimalleri sıralamıştım.

Bu kadar kötü veriye bu kadar hızlı döneceğini düşünmemiştim. Bir iki gün bocalar demiştim. Yukarı döneceğini bildim tabikide ama 1 saat içinde dönmesi beni şaşırttı.

Bu neyi gösterir.? Büyükler malda.

Peki bu neyi gösterir.? Gelen haberleri Büyükler işlerine geldiği gibi kullanırlar. İsterlerse kaale alırlar, istemezlerse almazlar. İşlerine nasıl geliyorsa.
Sadece bunu kısa orta vadede yapabilirler, uzun vadede mutlaka ekonomik verilerin gösterdiği yöne gitmek zorundalar. Ama o zamana kadar medya aracılığı ile pozisyonlarını ayarlarlar.

Bizim siyonist kanallar haftalardır enflasyon dolayısı ile korku salıyorlardı. Epey bir insanı döktüler. Sonucu gördük.

Unutmayın, siyonist kanallar bu ülkeye değil abd çıkar gruplarına hizmet ediyorlar. Son örnek bunu beşyüzüncü defa ispatladı.

Sevinmek için acele etmemek gerekli. Büyükler terse yakalandıklarında, önce endeksi tutarlar, endeksi verinin tersine hareket ettirdikleride olur. Sonra asıl yöne dönerler.

Yanlız ons altın, eur/usd, abd 10 yıllık. Hiçbirinde hareket yok. Yani enflasyon verisini takan olmadı.

Bizdede USD aşağı salmış gidiyor. biden tayyip görüşmesinin iyi geçeceği anlamına geliyor olabilir. Biliyorsunuz liderler görüşmeden önce, yardımcı ekipler tüm konuları telefonda müzakere eder, anlaşmalar sağlanır, sonra liderler aynı yere gelir fotoğraf verirler. Lider görüşmessinden önce her şey bitmiştir. Bu seferde öylemi olduki.? biden ne istedi ise tayyip vermiştir. TV de esip gürlüyor, o gürleme koyunlarına yönelik yersen gürlemesi. Hep yapar.