Originally Posted by Webster Ustadim Bu is kasimin isi bile olamaz Zarar falan yok ama bu işin doğrusu bist'e dayalı ne var ne yoksa 21 Ocak'ta satıp kenara çekilmekmiş. 5 aydır yerimizde sayıyoruz.
Originally Posted by Webster Fuatim soganin gazini almak icin mazot lazim O mazotu da nerden bulacaklar? Senden benden daaaaa Halbuki aşılama haberleri olumlu etki yapması gerekiyordu ??
Originally Posted by Foçabeyi Demişim. Öpüle öpüle biz de bir şeyler öğrenmişiz Şu öpüşme yi bizede öğretsen. Ruj sürecezmi öptürmeden önce. Öpüşme yi bırakta adam arkamıza geçti. Napacızzz. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Originally Posted by boschyatirim Şu öpüşme yi bizede öğretsen. Ruj sürecezmi öptürmeden önce. Öpüşme yi bırakta adam arkamıza geçti. Napacızzz. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] Üstadım kibarlıktan öyle dedim. S2le s2le diyeyim de tam anlaşılsın
Garan'daki mücadeleye ne dersin emmi
Originally Posted by Fuat Soylu Halbuki aşılama haberleri olumlu etki yapması gerekiyordu ?? Asilama mi O ne ki Fuatim guldurdun beni Asi randevusuna gelmiyorlarmis Asilar cope gidiyormus Haaa bugun asi kuyrugu varmis Eksi de baslik acilmis Hangisine inanacaguk
Originally Posted by boschyatirim Şu öpüşme yi bizede öğretsen. Ruj sürecezmi öptürmeden önce. Öpüşme yi bırakta adam arkamıza geçti. Napacızzz. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] Originally Posted by Foçabeyi Üstadım kibarlıktan öyle dedim. S2le s2le diyeyim de tam anlaşılsın Boyle deme simdi aydin kabardi mabardi diye baslar yine 🤭
Ya siz ne nankorsunuz Herseyi agbalden bekliyorsunuz Destek atinda milli bist ucsun
Forum Rules
Yer İmleri