Yemekçi ile kritik yaptık burada 8.55-60 bandı benim graflarda önemli bölge idi.
Burada da paylaştım , bankalara herkes ucuz gözü ile bakıyor , tamam doğru yalnız ucuzluktan ziyade hikaye gerekli , geçen hafta burada belirttiğimiz dolar ve endeks oyuncuları aynı tavanın balığı hikayesini bu yüzden yazdım , kulağı delik badem spor oyuncuları SWAP anlaşmasının fiyatlamasını dolarda 50 kuruşla yaptılar , buda geride kalmış makası daraltmaya çalışan yonca önderliğinde bankalara yaradı.O ekip bütün hafta banka üzerinden bildikleri hikaye yi oyun kurarak bu haftaya geldi.
Hikaye yi yaratacak olan hükümet , RTE nin geçmiş konuşmalarına bakarsanız borsayı ve borsanın yükseliş zamanlarını konuşmalarında yorumluyor , buda sistemlerinde önem arz ediyor.Endeks yukarı gidicekse bu bankalara hikaye yaratacaklarını düşünüyorum , mesala yarın merkez bankası toplantısında faiz hikayesi ile ilgili sene sonu muhabbeti geçse ilk hikaye olabilir bankalar için .Doğru maliyetlenme yapıldığı sürece ben özel bankalarda sıkıntı görmüyorum.
Kolay gerlsin.
Yer İmleri