Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
sindoma,
Yonca gap'ı gapattıktan sonra dikiş dutmadı...
Bu konudaki yorumunuzu alabilirmiyiz...
O gap bölgesini geçebilebülür mü?..
Goley gelsin,başarılar..
Teşekkürler...
Yemekçi ile kritik yaptık burada 8.55-60 bandı benim graflarda önemli bölge idi.
Burada da paylaştım , bankalara herkes ucuz gözü ile bakıyor , tamam doğru yalnız ucuzluktan ziyade hikaye gerekli , geçen hafta burada belirttiğimiz dolar ve endeks oyuncuları aynı tavanın balığı hikayesini bu yüzden yazdım , kulağı delik badem spor oyuncuları SWAP anlaşmasının fiyatlamasını dolarda 50 kuruşla yaptılar , buda geride kalmış makası daraltmaya çalışan yonca önderliğinde bankalara yaradı.O ekip bütün hafta banka üzerinden bildikleri hikaye yi oyun kurarak bu haftaya geldi.
Hikaye yi yaratacak olan hükümet , RTE nin geçmiş konuşmalarına bakarsanız borsayı ve borsanın yükseliş zamanlarını konuşmalarında yorumluyor , buda sistemlerinde önem arz ediyor.Endeks yukarı gidicekse bu bankalara hikaye yaratacaklarını düşünüyorum , mesala yarın merkez bankası toplantısında faiz hikayesi ile ilgili sene sonu muhabbeti geçse ilk hikaye olabilir bankalar için .Doğru maliyetlenme yapıldığı sürece ben özel bankalarda sıkıntı görmüyorum.
Kolay gerlsin.