Originally Posted by lunatic Samimi olarak içimde size karşı bir acıma duygusu hissettim…neyse, konuyu dağıtmayalım.. Ev alınca huzuru buluyor insan Sen aldın mı evi?
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Originally Posted by lunatic Bravo Webster, yine bildin! Bir Webster kolay yetişmiyor Teveccuhunuz ustadim Bir webster kolay yetismez Ben bir forum kahramaniyim
Originally Posted by Market Soul Sen aldın mı evi? Huzuru buldugunu zannediyor Bir iki aya kosede iki uc kurus biriksin gorurum ben ne huzuruymus 🤭
Originally Posted by Market Soul Sen aldın mı evi? Evet aldım şükür Originally Posted by Webster Huzuru buldugunu zannediyor Bir iki aya kosede iki uc kurus biriksin gorurum ben ne huzuruymus Bak bu da doğru. Bilge adamsın vesselam Başladı bile. Bak sordum Deva alınır mı diye ama görmediniz sanırım. Ama herşeyin başı sağlık
Originally Posted by lunatic Evet aldım şükür Bak bu da doğru. Bilge adamsın vesselam Başladı bile. Bak sordum Deva alınır mı diye ama görmediniz sanırım. Ama herşeyin başı sağlık Hayırlı ossun. Ben portföye çekik ekleyeceğim biraz.
Originally Posted by Market Soul Hayırlı ossun. Teşekkürler genç. Daha iyisi sizlere olsun diyecem ama zor bir ihtimal
Hisseler kan golu Thy arti 3 Sogan ucmak icin yer ariyor Bunu hangi ekonomist aciklayabilir
Originally Posted by lunatic Evet aldım şükür Bak bu da doğru. Bilge adamsın vesselam Başladı bile. Bak sordum Deva alınır mı diye ama görmediniz sanırım. Ama herşeyin başı sağlık Ben artik hisse misse almam ustadim
Forum Rules
Yer İmleri