Originally Posted by Paragöz35 Bu yazı yeterlimi Mert45 yoksa tatmin etmezmi? Onu tatmin edemezsin abi, doktor kendi haline bırakın dedi
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Onu tatmin edemezsin abi, doktor kendi haline bırakın dedi Sen utanmazlığına cevep ver ..
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by mert45 Sen utanmazlığına cevep ver .. https://www.hisse.net/topluluk/showt...63#post5366563
Originally Posted by mert45 Sen utanmazlığına cevep ver .. Neyini cevap verecem, düşmüyen borsa icat etmişler. Düşmüyor diye suç benim mi
Originally Posted by *Bozkurt Neyini cevap verecem, düşmüyen borsa icat etmişler. Düşmüyor diye suç benim mi Akıllı ol .... Bi daha görmeyim bak ..
Originally Posted by mert45 Akıllı ol .... Bi daha görmeyim bak .. Alttaki imzayı oku, ondan sonra bana hesap sor. sıkıyorsa sildirirsin o imzayı
Originally Posted by *Bozkurt Alttaki imzayı oku, ondan sonra bana hesap sor. sıkıyorsa sildirirsin o imzayı heeyyy eyyy Senle ilgili yazarsam ..va ...solda sıfır kalır ..
Originally Posted by mert45 heeyyy eyyy Senle ilgili yazarsam ..va ...solda sıfır kalır .. ......
Forum Rules
Yer İmleri