Sayfa 300/563 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon
Arama sonucu : 4503 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

1. Kapanış..
    İş yatırım bugün tahtasına el attı..
    Ancak bunu ısrarla hergün yaparsa belki yatırımcıyı ferahlatabilir..
    Nasıl ki saçmalayarak başta İş yatırımın baskısıyla buralara indiyse yine İş yatırın eliyle bir güzel toplayabilir..
    Piyasa güzel haberleri hisseye yansıtmadığına göre daha düğmeye basılma zamanı gelmedi..
    Elbet tahta dönecek ve çoğunu terse yatıracaktır..
    En önemli soru o yukarı tırmanışta elimizde hisse olacak mı???
    Asla ytd..

SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    hayir sn. amateur

fiyat spk onayi geldigi gun ve sonrasi 10 gun ortalamasi

niye 10 gun ? cunku spk onayi sonrasi bist toptam satis pazarina basvuru suresi 10 gün

diyelim ki spk onay gunu 15 lira olsun ? atiyorum kafamdan ama 10 gun suresi var o arada 13'e cekti ortalama 14 gibi olur ... ordan %20 eksigine alma hakki var hukuki olarak

bunu fiyati kendi tespit edecek ve aciklayacak

ama bu arada buraya baska talep gelebilir ve alici bu talebi karsilamak durumunda (bu konuya sonra detayli doneriz)

"bir yatırım tavsiyesi değildir"

Sayın hayek Spk onaylamadı mı zaten sermaye artırımını tekrar onaya gerek varmı ki, toptan alış satuş pazarına başvuru yeterli olmazmı
    Yazdığım yazılardaki içeriklerin tamamı kişisel düşüncemden ibarettir, Yatırım tavsiyesi değildir,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    sn. karat spk basvurusu yapilacak

zaten rtalb nin aciklamasinda gerekli basvurular icin yetkilendirilme yapildigi yaziyor

4. günaydın yoldaşlar piyasada çok ucuz hisse var ama en ucuzu bizimkisi .şirketin yüzde 1 oranı bende yüzde 2 sayın hayekte uzun vadede yüzde 20 lere çıkarmayı planlıyorum mg çeşitli oyunlarla kagıdı baskılıyor. ama adam güzel yönetiyor şirketi .güzel karlar geldi. gübretaştaki arkadaş gibi uzun seneler kalmayı planlıyorum gün gelir temettüde alırız işallah .kagıdın önü açılması için geri alım şart oldugunu düşünüyorum .bu gerçekleşirse önce pazar atlanır sonrada a1 halka arzı .geri alım olmadan halka arzıın olacagını düşünmüyorum. yatırım tavsiyesi olmayıp kendi atmasyonumdur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    rtalb'nin tahsislisinin hala bize fazlasi ile yansimasi gerektigini dusunenlerdenim. en azindan 2.75 bandina bir hareket olmali.

bir de bu girisim sermayesinin diger ortagi/ortaklari kim inceleme firsati olanlar oldumu ?

oradan guzel hamleler bekliyorum acikcasi

6. tahtacı tatile gitti galiba böle saçma hacim mi olur 113.000 işlem olmuş

7. dirençler

8. 2.51 kırılırsa trend başlayabilir ytd

Sayfa 300/563 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz