Sayfa 462/531 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

1. Her ne yazıyorsan yazmışsan okumuyorum, okumayacağım.

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Her ne yazıyorsan yazmışsan okumuyorum, okumayacağım.
    okuduğunu biliyorumda, senin okuman değil yazdıklarını takip edenlerin okuması için yazıyorum zaten. suboş

3. sadece
    medwigle ilgili gönderini okumuştum
    kardeşliğiniz hayırlı uğurlu olsun
    başka her ne yazdıysan sana cevap vermeyecem
    bakmayacamda
    beni bilen bilir
    gerektiğinde bi orduya cevabım vardır
    sana cevap vermeye gerek görmüyorum
    tekrar
    medwig le kardeşliğiniz hayırlı olsun.

4. sakın
    whatsuptan bi şey yazma
    telefonum ortalıkta
    hatunda görüyor
    yazıktır
    ayıptır
    bize yakışmaz.
    telefona engel koymayı bilmiyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    kendi çevresinden komisyon alan egoist demiş benim için. hadsiz,bilmiyoki kimden komisyon aldığımı,aldığım komisyonu ne yaptığımı. burayı okuyanlar bilsin bari. bir zamanlar 100 milyar TL ye ihtiyacım vardı (6 sıfır atılmadan önce) milyarları olan iki arkadaşımdan istedim, beni yüksek faizle bankalara düzdürdüler. Allahın sopası, bu adamların paraları uzanların hisselerinde iç oldu. birkaç sene önce ellerinde kalan son birkaç yüzbin TL yi bana getirip bizim için borsada değerlendirirmisin dediler. bende dedim hayhay, kardan %25 alırım,zarara karışmam. onlardan gelen paralarla garibanların dolapları doldu,halada doluyor. bu hadsiz biliyor aslında elimin sürekli ihtiyaç sahiplerinin üzerinde olduğunuda nasıl olduysa aptalca bir mesajla güya beni hayatından çıkardığını belirtmiş. millette sanacakki oturmuş kalkmışlığımız dostluğumuz falan var,daha reelde bile tanışmadık ne görüşmesi.burada ve whats up da yazıştık hepsi o. ne zaman hayatına girmişim hiç bir fikrim yok. çok sevdiğim iki kişi, UMK ve 34jose34 ü buradan kaçırdın, muhteşem insanlar olduğunu sandığım TA ve Alyel hanımıda kaçırdın. aklıma gelmeyen daha nicelerini çocukça triplerinle bezdirdin. ben kaçmam,hadi bakalım hodri meydan...
    Bizler hep yanındayız abi
    Ortam değişse de buradayız.

6. Hiç birinize cevap vermeye değmez.
    değmez.

34
    DE ENGELLİ ARTIK.

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    sakın
    whatsuptan bi şey yazma
    telefonum ortalıkta
    hatunda görüyor
    yazıktır
    ayıptır
    bize yakışmaz.
    telefona engel koymayı bilmiyorum.
    telefonunu sildim merak etme, ayrıca bu kadar uzaktan biz bile anlamışız senin ne olduğunu,eşin anlamamışmı sanıyorsun,Allah yardımcısı olsun. senin cevap verip vermemen umurumda değil,her fırsatta senin nasıl biri olduğunu yazacağım. bıkmadan usanmadan yapacağım bunu. görelim bakalım karakterin ne kadarmış.

Sayfa 462/531 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •