Originally Posted by
kuluçka
kendi çevresinden komisyon alan egoist demiş benim için. hadsiz,bilmiyoki kimden komisyon aldığımı,aldığım komisyonu ne yaptığımı. burayı okuyanlar bilsin bari. bir zamanlar 100 milyar TL ye ihtiyacım vardı (6 sıfır atılmadan önce) milyarları olan iki arkadaşımdan istedim, beni yüksek faizle bankalara düzdürdüler. Allahın sopası, bu adamların paraları uzanların hisselerinde iç oldu. birkaç sene önce ellerinde kalan son birkaç yüzbin TL yi bana getirip bizim için borsada değerlendirirmisin dediler. bende dedim hayhay, kardan %25 alırım,zarara karışmam. onlardan gelen paralarla garibanların dolapları doldu,halada doluyor. bu hadsiz biliyor aslında elimin sürekli ihtiyaç sahiplerinin üzerinde olduğunuda nasıl olduysa aptalca bir mesajla güya beni hayatından çıkardığını belirtmiş. millette sanacakki oturmuş kalkmışlığımız dostluğumuz falan var,daha reelde bile tanışmadık ne görüşmesi.burada ve whats up da yazıştık hepsi o. ne zaman hayatına girmişim hiç bir fikrim yok. çok sevdiğim iki kişi, UMK ve 34jose34 ü buradan kaçırdın, muhteşem insanlar olduğunu sandığım TA ve Alyel hanımıda kaçırdın. aklıma gelmeyen daha nicelerini çocukça triplerinle bezdirdin. ben kaçmam,hadi bakalım hodri meydan...
Yer İmleri