Sayfa 495/1002 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595995 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 3,953 - 3,960 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    yahu birini dönüp dönüp okuyacaksan meraktan oran buran kaşınıyorsa
    gerekçen ne olursa olsun şahsiyetin yetmiyordur, yoksa red listesinin ne anlamı var..?
    zaten her mesajını okuyacağın birini red listesine almanın mantığı ne, bu kadar zeka özürlü olunur..!!
    Onu da yazdım acaba bana mı havlamıştır diye endişe ettiğimden ,bak boşuna bakmamışım .

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    ormalde bir insanı aşılama süresi max. 2-3 dk. yalnız sorun
    bu insanlar koyun gibi düzenli sıraya girecek, hiç biri randevuya geç kalmayacak, zıpkın gibi yerini alacak
    aşı sonrası fenalaşıp süreci uzatmayacak, sağlıkçılar yemek dışında çay ve ihtiyaç molası vermeyecek
    o zaman 1 sağlıkçı günde 80 kişiye kadar aşılayabilir, tabii bunu haftada 5 gün aylarca sürdürebilmek bayağ bir fiziki ve psikolojik efor gerektiri
    Bak burda ev ev gezmeden bahsetmemişsin.Millet randevuya zamanında gelmez demişsin,ev ev gezmede hasta randevuya gelir mi,zaten adamın evine gidiyorsun ne geç kalması .Yahu sen milleti aptal mı sanıyorsun.
    Burda randevu falan yok adamın evine gidiyorsan ne gecikme olacak.Adamlar kendi evinde koyun gibi sıraya girecek falan komik cidden

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    kara cahil benim 80 kişi dediğim ilk etapta ev ev gezerek yaşlıları aşılamaydı
    var mı bildiğin sağlık kurumu dışında gezerek veya araçla günde 80 kişiyi aşılayan..?
    Ne yalancı adamsın yahu.Ev gezmesiymiş.

4. şahsiyetsizlik bu kadar olur, red listesine aldığın birinin
    kapalı olan her gönderisini ekstra zaman harcayıp açarak
    acaba benim hakkımda bir şey yazılmış mı diye merak etmek
    karakterinin ve aptallığının bu kadar ucuz olduğunu gösterir..

Tamam tamam sen haklısın ,konu kapandı,rahat ol

6. Merhaba herkese,

Aşağıda iki çalışmayı paylaşmak isterim. İlki reel USDTRY grafiği, 1980 yılından bu yana ABD enflasyonu ve Türk enflasyonu ile normalize edilmiş. Zirve Ocak 2001'de 12 TL ile olmuş. Bu şekilde bakınca zirveye uzaktayız gibi. Fakat, 1980 yılından bu yana toplam 9950 iş gününden sadece %6'sında 8.75 seviyesinin üstündeymiş. Böyle bakınca da USD çok pahalı veua yüksek diyebilirsiniz. Yorum size kalmış

https://ibb.co/N2Dj0rw

İkinci grafik ise, uzun vadeli dolar bazlı endeks grafiği ama yine ABD enflasyon verisi ile normalize edilmiş. Bu sayede şu an bulunduğumuz seviyelerin 2001 krizi seviyelerinde olduğunu görebiliyoruz. Şirketlerin ve ekonominin geçen 20 yıldaki büyümesi de düşünüldüğünde endeks çok düşük seviyelerde diyebilir miyiz?

https://s3.tradingview.com/snapshots/t/tsxEHUDI.png

7.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    Katılıyorum.......

Sayfa 495/1002 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •