Sayfa 509/1002 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,065 - 4,072 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Swap anlaşmasının detayları yavaş yavaş belli oluyor:

Katarlı gençlere Türkiye’de sınavsız tıp eğitimi hakkı verildi

Değişen bir şey yok.

Her sabah bir öncekinden daha büyük bir rezilliğe uyanıyoruz. Pasaportları sattık yetmedi, şimdi de parlak gençlerin geleceğini satıyoruz.

Elvan:
    -Tedbirler konusunda ilave adımlar atmaya devam edeceğiz
    -Aşılamada son haftalarda önemli bir ivmelenme söz konusu, bu durumun çok kısa sürede turizm başta olmak üzere hizmetler setörüne canlanma getireceğini düşünüyorum
    -2. çeyrek için çift haneli bir büyüme bekliyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Elvan: Şubat yaptığımız düzenlemelerin de etkisiyle altın ithalatında önemli yavaşlama görmeye başladık, iç talebin kontrollü devam etmesi ve turizm gelirlerinin artması şartıyla cari açık tarafında bu sene sorun görmüyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Elvan:
    - Yatırım için daha az belirsizlik, dolayısıyla fiyat istikrarı şart
    - Merkez Bankası'nın fiyat istikrarına odaklı kararlı bir duruş sergilemesi çok önemli
    - Disiplinli ve öngöürlebilir politikalar enflasyonla mücadelede başarı getirecektir

Elvan: Matrah artırımı düzenlemesi yaptık, 2016-2020 yıllarına ait gelir vergisi, kurumlar vergisi, gelir, kurumlar, stopaj ve kdv vergileri için matrah artırımı yapılabilecek

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Swap anlaşmasının detayları yavaş yavaş belli oluyor:

Değişen bir şey yok.

Her sabah bir öncekinden daha büyük bir rezilliğe uyanıyoruz. Pasaportları sattık yetmedi, şimdi de parlak gençlerin geleceğini satıyoruz.
    İyi bari ... Sınavsız tıp okumaya gelenlere, 3 koruma polisi ve çakarlı araç sözü vermemişler 😂😂

Asıl iş , Çin’ e vereceğimiz tavizlerde. Bölge bölge bu herifleri ülkemize yerleştirecekler. Telekom ve altyapı sektörünü ele geçirir bu herifler

7.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    İyi bari ... Sınavsız tıp okumaya gelenlere, 3 koruma polisi ve çakarlı araç sözü vermemişler ����

Asıl iş , Çin’ e vereceğimiz tavizlerde. Bölge bölge bu herifleri ülkemize yerleştirecekler. Telekom ve altyapı sektörünü ele geçirir bu herifler
    koruma ufak iş, fakülteden beğendiği 3 kızı kuma olarak alma hakkı verirlerse şaşırmam..!!

8.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Swap anlaşmasının detayları yavaş yavaş belli oluyor:

Değişen bir şey yok.

peki karşılığında bizim gençlerimiz ne alacak?

Sayfa 509/1002 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •