Sayfa 90/1004 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 713 - 720 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. Yıllardır bu insanları özyurdunda parya blabla tırı vırı kıl tüy

Teraneleriyle milleti koyun gibi kandırdılar

Şimdi ülkeyi bedevi katarlıkara peşkeş çekiyorlar 3 krş para için

Protokol onaylandı: Katarlı gençler, Türkiye'de sınavsız tıp okuyabilecek

2.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    endeks30 da banka kıtlığımı var diye düşünüyorum bazen bu halkb mevzusunu görünce.. bu bankanın nasıl yönetildiğini az çok biliyoruz.. isctr veya garan gibi bankalarla karşılaştırıldığında asırlarca geriden takip ediyor zihniyet olarak.. eğer halkbankası bir şekilde primlenirse (bir kaç günlük geçici değil, genel primlenme) o zaman mesela isctr de primlenecek.. benim kitabımda isctr her zaman halkb dan ilerde.. rasyolar açısından da öyle..ama halkbank'ta amaç heyecan ve trade ise ona bir şey diyemem..
    Borsa hayatımda banka alıp satmadım...soranlara da özellikle son 10 yılda, akp başta oldukça, bankalardan uzak durun dedim...ama illa banka alacağım diyene de, hep kamu yerine özel banka önerdim...sırf kamu işin içinde diye thy yerine pegasus önerdim...fiyatlama olarak arada uçurum yoksa, ki şu an böyle bir uçurum olmadığını düşünüyorum, her zaman kamu yerine özel sektör şirketini öneririm.

kamu hep çiftlik olarak görülmüştür, bankalar tam da ali babanın çiftliği hükmündedir bence.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    halkbankın kerem alışık dışında kimseye faydası olduğunu sanmıyorum. adı kara para ile ayyuka çıkmış bir bankada bu kadar ısrar edilmesini de anlayamıyorum.

isctr holding gibi kağıt. her sektörde yatırımı var. tr'de en ldeali o.
    esasında bahse konu bankaya ait fiyatlamanın tek bir anlamı var, ancak buraya yazarsak site kapanabilir..
    ytd..

4. cuma riski almak istemeyen satıyor...

satın satın...

o değilde haklılar akşam bir genelge ile merkez başkanını görevden alınmayacağını nerden bilebilirler...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan: "Bu ülkenin ihtiyacı düşük enflasyon ve kur istikrarı. Fiyat istikrarı olmaksızın, sürdürülebilir bir büyüme ve refah artışından bahsedemeyiz."

bu haftasonuna da pozsuz malsız girmek lazım gelir. zıt söylemler cumartesi sabaha karşı 4'te resmi gazete ve sayın reisime teşekkür ederim twitiyle bitiyor. dikkatli olmak lazım. usd üst bantta ve endeksler dirençte.

6.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan: "Bu ülkenin ihtiyacı düşük enflasyon ve kur istikrarı. Fiyat istikrarı olmaksızın, sürdürülebilir bir büyüme ve refah artışından bahsedemeyiz."

bu haftasonuna da pozsuz malsız girmek lazım gelir. zıt söylemler cumartesi sabaha karşı 4'te resmi gazete ve sayın reisime teşekkür ederim twitiyle bitiyor. dikkatli olmak lazım. usd üst bantta ve endeksler dirençte.
    Bunu yapmanın yolu faizleri daha da yükseltmek ve devamlı yüksek faiz vermek..

amma sattilar.acılişta hizla alim yapip gel gel sonra verde ver..

Sayfa 90/1004 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •