Sayfa 70/174 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon
Arama sonucu : 1392 madde; 553 - 560 arası.

Konu: NTHOL - Net Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Erendiz06 Yazıyı Oku
    NTHOL hakkında

Borsada işlem gören NTHOL hissesinde sahibi ve yöneticileri olan TIBUK ailesi tarafından SPK daki bazı tanidiklarida kullanilarak spekülasyon ve manipülasyon yapılmaktadir. Şöyleki;
    1-) 2007 yılına kadar bilançoda yer alan 1milyon metrekare imarlı Muğla milasta bulunan şirkete ait arazi bilançodan çıkarılarak şirketin degeri düşük gösterilmektedir. Bunla ilgili tüm şikayetlerimiz SPKda bulunan adamlari tarafından sümen altı edilmektedir.
    2-) 189 milyon LOT hisse BESIM TIBUK, 224 milyon LOT hissede şirketin geri alımı adı altinda sirkette tutularak, geriye kalan sadece 151 milyon LOT üzerinde istedikleri baskıyı yapmaktadirlar. sirkette bulunan 224 milyon lot şubat 2020 ye kadar ya satilacak yada sermayeye eklenecekti. Ancak SPK da bulunan adamlari vasıtasıyla bunu erteleterek tüm küçük yatırımcıya baskı unsuru olarak kullanmaya başladılar. Bu sayede sirketin fiyatını 2013 yılının bile altında tutmaya devam ediyorlar. Bu hisselerin IVEDILIKLE srrmayeye eklenmesi gerekir.
    3-) Kibrista bulunan otellere giden arkadaşlarımdan ögrendigim kadarıyla bu oteller vasıtasıyla milyarlarca dolari bilançoda göstermeden yurt dışına kaçırıyor TIBUK ailesi. Bunun acilen en üst düzey vergi mufettisleri vasıtasıyla incelenmesi gerekir.
    4-) Kıbrısta yaşayan TIBUK ailesi ve hassaten eski LDP başkanı Besim TIBUK tüm yerel TV, RADYO ve sosyal medya aracılığıyla Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında hakarete varan konuşmalar yapmaktadır.

Bu iddaalar acilen araştırılarak NTHOL e kayyum atanmalı, Şirket ve küçük yatırımcı bu kan emici aileden kurtarılmalıdır.
    Aynı şeyleri Twitter'da da yazmışsınız. Umarım Tibuk ailesi size dava açar ve ibretlik bir ceza alırsınız. ABD'de bu yazdıklarınızın cezası, libel suçundan milyonlarca dolardır. Türkiye'de de benzer kanun var. Elinizde somut kanıt olmadan böyler abuk subuk şeyler iddia ederek kamuya açık bir kaynakta paylaşamazsınız.

Buradan Tibuk ailesine sesleniyorum. Lütfen bu şahıs hakkında ibretlik bir dava açın. Mesajlarını silse bile açın. Bugün TNB sitesine girerek yukardaki mesajın (ve twitter mesajlarının) ekran görüntüsünü tescil ettirebilirsiniz. Bunun peşini bırakmayın.

Cumhurbaşkanına hakaret iddialarınız da komik ötesi ve acınası. Allah ıslah etsin.

2. Erendiz06 seni bir yerden gözüm ısırıyor ama hangi hisseden çıkaramadım neyse bistin %80 indeki şirketlerde patron kendi kasasından çalar daha doğrusu ky la ortak olduğu kasadan çalar buna yoktur moktur diyen saftır düzen bu zaten nthol özelinde söylemiyorum ama bir şirketin 20 yıl boyunca öz sermayesi aynı kalır mı veya 20 yılda biriktirdiği geçmiş yıl karlarını 1 iki senede bitirip el ele baş başa çıkar mı kısaca paranın başında olan kaleminde elinde tutuyorsa bu böyle olur sıkıntı şu ky olarak bilançoya tekrar özel olarak denetlettiremezsin yasa gereği biz zati denetleniyorlar deyip işi kapatırlar tabi bazen bir telefona bir göreve bakıyor bu işler incigini cıncığına kadar denetlenirler o da ayrı bir konu
    Neyse uçurumdan bir adım geri basmış galiba yüksekten korktu şimdilik ama heran sallayabilir kendini aşşağıya
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

3. Besim haber gönderir bu gün hiç merak etmeyin ne zaman böyle köpüğü alıyorlar o gün besim haber gönderiyor 300 bin aldım der ama diğer tarafta 1.3 milyon satanı söylemezler sus payı haber

4.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Besim haber gönderir bu gün hiç merak etmeyin ne zaman böyle köpüğü alıyorlar o gün besim haber gönderiyor 300 bin aldım der ama diğer tarafta 1.3 milyon satanı söylemezler sus payı haber
    Besim Tibuk'un 187 milyon lotu varken, 300 bin alıp gizlice 1,3 milyon lot falan satmakla uğraştığını mı iddia ediyorsunuz? 187 milyonu cebinde tutup gizlice mal mı boşaltıyor? Ne kastettiğinizi açıkça yazabilir misiniz? Biz de faydalanalım.

5. Sözde Piyasada da 150 milyon lot var dikkatini çekeyim bu günkü piyasa 650 milyon civarı ayrıca uğraştığını mı idda ediyorsun derken olamaz imkansız gibi bir durum mu demek istedin

6. Ayrıca o rakamlar frazi böyle bir tahtada patrondan habersiz kimse mal boşalacak kadar hisse toplayamaz diyorum şimdi ben uzun Bi aradan sonra gelip yazı yazıyorum diye malda yakalandım canım acıyor felan sananlar olabilir yok öyle değil ben ilk 6lara gittiğinde hisselerimin bir kismını satmıştım zaten şu an hissem yok mu derseniz hissem de var her zaman hissemi sıfırlamamaya gayret ediyorum hisseden kopmamak için

7.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Sözde Piyasada da 150 milyon lot var dikkatini çekeyim bu günkü piyasa 650 milyon civarı ayrıca uğraştığını mı idda ediyorsun derken olamaz imkansız gibi bir durum mu demek istedin
    Yazdığım şey çok açık, sizin üstü kapalı olarak ima ettiğiniz şeyin ne olduğunu merak ettim. Ama hala net olarak yazmamışsınız, 1,3 milyon lotu besim tibuk'un sattığını mı ima ediyorsunuz?

8. Bende diyorum ki %73 lük hissenin bir kısmı kendinde bir kısmı holding bünyesinde 2 600 000 civarı bir hissede oğlunda ve kızında olan bir insan kimde ne kadar mal var kim bu malı ne zaman boşaltır bilmesi lazım diye düşünüyorum hele hele 50 milyon hisse alacam diyen holding arada varsa bunu bilmiyorsa sıkıntı mesela 3.38 den orlando elindeki malı sattığıda patronun haberi var mıdır yok mudur sence

Sayfa 70/174 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •