Sayfa 543/804 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 4,337 - 4,344 arası.

Konu: ERBOS - Erbosan Erciyes Boru

1.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    100 üzeri dördüncü deneme ... başarılar diliyorum Erbos
    başarılarının kesintisiz ederine gidene kadar devam etmesini diliyorum.

2. tavanı gördük

3.  Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    Hisse %7.29 artmış bu ortamda; buna rağmen forum çok sakin . Herkes almış pusuda bekliyor sanırım. Erbos'un karanlıkta genellikle yükseliş ile çıkması da pozitif. Bugün hacimli bir şekilde en yüksek kapanışımızı yaptık, hissenin yaptığı hacimler de artış trendinde, gün geçtikçe hisse daha da göz önüne gelmeye başladı. Son zamanlarda 30-40 milyon tl altında hacim olduğunda hisse genellikle eksi kapadı, bunun üstünde ise artı kapanışlar yaptı çoğunlukla.

Sevenhill hocam, yeni destek dirençler var mı, grafik aynı şeyleri mi söylüyor?
    Bir de arkadaşlar, rsi14'ü nereden takip ediyorsunuz? Hisse 3 gün art arda düştüğü halde rsi 59 altına düşmedi, ki çok daha düşmesini bekliyordum. Doğru veriye bakıp bakmadığımdan emin olamadım, siz nereden takip ediyorsunuz?
    kanal dışına çıkarsa ilk direnç 127 civarı görünüyor..

4.  Alıntı Originally Posted by gunall Yazıyı Oku
    Sayın sevenheliii

sana zahmet erbos dolar bazlı bir çiziktiriverirsen memnun olurum yolumuzu göreleim sana zahmet.
    hocam ilk etapta 13.60 görünüyor tutunabilirse yeniden bakarız..

bol kazançlar..

trendde sıkıntı olmadı hiç...maşallah iyi devam ediyor...
    hedefimize gelince bakacağız...
    kesinlikle ytd.

6. göz kamaştırıcı ilk çeyrek bilanço ve özsermaye artışına ilaveten, 2. çeyrek oldukça önem arzediyor

7.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    göz kamaştırıcı ilk çeyrek bilanço ve özsermaye artışına ilaveten, 2. çeyrek oldukça önem arzediyor
    inş. foton hocam, heyecan ile bekliyoruz pilançomuzu ..

8.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    inş. foton hocam, heyecan ile bekliyoruz pilançomuzu ..
    evet sn sevenhill hocam, 20 mil. ödenmiş sermaye ile 49 mil. kar ve 50 mil. aşkın özsermaye var, 2. çeyrek bu ivme devam ederse ilk yarı 100 mil yani 5 kat kar ve 580 mil özsermaye erişmiş olacağız...

kasada 75 mil. tl tekabül eden dövizimiz var kur artışları lehine işliyor...
    hayırlısıyla beklemeye devam...

Sayfa 543/804 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •