Sayfa 382/1002 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482882 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 3,049 - 3,056 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by mask543 Yazıyı Oku
    Tefas uygulamasında yine problem var sanırım.

"Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir."
    Evet, mobil uygulamasında artışlar/azalışlar yanlış çıkıyor. Tüm fonlardaki farklar " ±‰ " seviyesinde.

2. böyle borsaya, böyle fon piyasasına böyle forum yakışır. anlaşılan sözün bittiği yere gelmişiz. on gündür forma girmemiştim, terkedilmiş köy gibi bir forum olmuş burası.

3.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    böyle borsaya, böyle fon piyasasına böyle forum yakışır. anlaşılan sözün bittiği yere gelmişiz. on gündür forma girmemiştim, terkedilmiş köy gibi bir forum olmuş burası.
    Maalesef Hayrani hocam. Bizleri bezdirdiler, kimsenin içinden artik yazmak da gelmiyor. Ocak başinda aldigimiz HSYF fonlarinda zarardayiz hala. Mevduata koysak %10 temiz kazanç vardi

Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Maalesef Hayrani hocam. Bizleri bezdirdiler, kimsenin içinden artik yazmak da gelmiyor. Ocak başinda aldigimiz HSYF fonlarinda zarardayiz hala. Mevduata koysak %10 temiz kazanç vardi

Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    şöyle bakıyorum da: 6 aylık getirilerde gbg yüzde 32, kub da yüzde 27 yükselmiş. sözde yabancı fon sepeti olan gbc'miz de ufak tefek eklemeler yapsa da altın ve gümüş ağırlıklı karma fondan başka bir şey olmadığını sevenine sevmeyenine ilân edip yüzde 8'lerde kalmış. ocak ortalarından bu yana yaklaşık yüzde 30 portföyle hsyf ve altın arasında dağılım yapıp yüzde 70'lik kısmıu da ful ppf'de tuttum. aslında bu şekilde de birikimlerim eriyor biliyorum ama altın alsan ayrı dert, hsyf'ler zaten derdin genel merkezi, şimdi umutlar eylülden sonra olması umulan sonbahar ve yılbaşı rallilerine kaldı gibi. bu kadar dikkat etmemiştim ama kub, gbc'ye göre daha mantıklı gibi durmuş. yurt keşke ile başlayan her söz boştur ama yine de keşke yılbaşından itibaren kub ve gbg'ye ağırlık verseymişiz. bol kazançlar ve selamlar üstadım

5. Gecenin en karanlık anı güneş doğmadan az öncesiymiş.

Bu kadar sessizlik normalde hayra alamet değildir ama Sermaye Piyasalarında sessizlik iyidir zannımca.

6. way be ipb'ye girdiğim gün batırmayı başardım:/ bist gümledi, dolar desen belliki damat vakasından ders alınmamış var güçleriyle baskılıyorlar. en kral değişken fon yöneticisi olsa elinden ne gelir? türevle birşeyler yapamadılarsa yarın bi ceza daha öderiz.

7.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    way be ipb'ye girdiğim gün batırmayı başardım:/ bist gümledi, dolar desen belliki damat vakasından ders alınmamış var güçleriyle baskılıyorlar. en kral değişken fon yöneticisi olsa elinden ne gelir? türevle birşeyler yapamadılarsa yarın bi ceza daha öderiz.
    Bende 1 ay önce ipb opb gma alışmıştım. Total 1 ayda ppz nin yarısı kadar getirmiş. Bu aralar boşa macera aramaya gerek yok. Değişken hisse fonlar yerine ppz osd ahu da beklemek lazım.

8.  Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    Bende 1 ay önce ipb opb gma alışmıştım. Total 1 ayda ppz nin yarısı kadar getirmiş. Bu aralar boşa macera aramaya gerek yok. Değişken hisse fonlar yerine ppz osd ahu da beklemek lazım.
    haklısın özellikle osd 10 numara. fakat ipb ve eic yükselen bant gibi grafiğe sahip hocam ya. tamam 1 aylık yataylıklar var ama en fazla 1 ay. 2.ayda ppz'yi mutlaka sollamış incele hatam varsa düzelt. borsa ve dolardaki büyük oynamalar bunları çok az sarsmış. temmuz sonuna kadar %50 ipb %50 eic için şans vermeyi düşünüyorum. verim alamazsam stopaj başlamadan osd'yi fullerim.

Sayfa 382/1002 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482882 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •