Sayfa 384/1002 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484884 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 3,065 - 3,072 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. Osmanlı portföy ayrıntı içermeyen değişken ve hisse fonlarında yılbaşından Mayıs ayına geçmişe de dönük olmak üzere tekrardan A'dan Z'ye portföy dağılım raporlarını yeniden yayınlamışlar. Haydar Acun'un dediği gibi SPK zorunlu tutmuş ayrıntılı raporu ki ceza yediler yeniden düzenlenip yayınladılar.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

2.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Osmanlı portföy ayrıntı içermeyen değişken ve hisse fonlarında yılbaşından Mayıs ayına geçmişe de dönük olmak üzere tekrardan A'dan Z'ye portföy dağılım raporlarını yeniden yayınlamışlar. Haydar Acun'un dediği gibi SPK zorunlu tutmuş ayrıntılı raporu ki ceza yediler yeniden düzenlenip yayınladılar.
    Oph ve opb'yi azaltiyordum.
    Dagilima bakinca tutmaya karar verdim.
    Belki opb azaltıp osh (minerva) artiririm.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    sn hayrani,
    Artık gbg ve kub'da tehlikeli hale geldi.
    FED faiz artışı falan derken yurt dışı borsalarda bir patlarsa onların da tutunacak dalı kalmaz.
    GBC ise adeta altın gümüş fonu zaten, altın ve gümüşten beklentileri hala sürüyor demekki.
    Fed faiz arttırınca borsalar düşer ancak bizdeki kur ne kadar artar? Tabi bu fonlardan maksimum kazanç için mutlaka hem kurun hem de portföydeki varlıkların artması iyi olur.
    Ancak demek istediğim bizim gibi kur konusunda kırılgan bir ülkede fed in faiz arttırması da kuru zıplatır bunu da kaçırmamak lazım. GBG için olmasa da kub için kurdaki artışın portföyündeki hisselerin düşüşünü karşılayacağını düşünüyorum.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4. THYAO alımlarına devam ediyorum, 13 ortalama ile. Dün de bir miktar TCD ve TAU alımı yaptım. Şu an itibariyle portföyün %25'i altın, %10 GBC, dolayısıyla 1/3 altın-gümüş diyebiliriz. Bir o kadarı da KUB ve TMG yani 1/3 döviz diyebiliriz. IBB'yi de dün itibariyle tamamıyla boşalttım. Gelen parayla da TCD-TAU ve THYAO almaya devam ediyorum.

Bu ay sonunda sanırım kabaca 1/3 Altın-Gümüş, 1/3 Döviz Hisse, 1/3 HSYF-Hisse olacak. Hakkımızda hayırlısı.

5. Osd de stopaj var mı ?

6. 7 yıldır ilk defa üstüste 2 aydır elimdeki hsyflerin ortalaması bist100 gerisinde kalıyor. Yani relatif eksi yazıyor. Bu döneme portföy içerikleri ile bir türlü uyum sağlayamadılar.
    1 ay daha böyle devam ederse portföydeki tüm hsyfleri kapatacağım. Bu şekilde olursa benim için hsyf yatırımının anlamı sıfır. Üç beş ayda %30-40 eksi oldukları dönemde bile bir an düşünmedim kapanmayı çünkü görece güçlü idiler. Ama görece güç kaybedilirse hiç bir manası yok hsyf'nin.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by meesut Yazıyı Oku
    THYAO alımlarına devam ediyorum, 13 ortalama ile. Dün de bir miktar TCD ve TAU alımı yaptım. Şu an itibariyle portföyün %25'i altın, %10 GBC, dolayısıyla 1/3 altın-gümüş diyebiliriz. Bir o kadarı da KUB ve TMG yani 1/3 döviz diyebiliriz. IBB'yi de dün itibariyle tamamıyla boşalttım. Gelen parayla da TCD-TAU ve THYAO almaya devam ediyorum.

Bu ay sonunda sanırım kabaca 1/3 Altın-Gümüş, 1/3 Döviz Hisse, 1/3 HSYF-Hisse olacak. Hakkımızda hayırlısı.
    Sn tradestopdan ilkbdefa görmüştüm bu portföyü. ve bence Türkiye de uzun vade için en iyi portföy seçeneği bu.
    Bu arada gram altın , spot döviz almak daha mantıklı olabilir ama bir yıldır fonlara o kadar alıştım ki spot ürün alamıyorum. Elim hep fona gidiyor

yabancı teknoloji fonlarında yukarı doğru ivme devam edermi sizce ? aft , tpp ?

Sayfa 384/1002 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484884 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •