mesaj 527 den devam,
short devammı, short stopmu, yeni long devammı, yeni long stopmu,
?????
merkez 1480.09
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
sayın JAS benim düşüncem belli, 18 ekime kadar long drive dediğim short stobun c>1813.9 a kadar gerçekleşmisini beklerim,
ancak es kaza ve pek muhtemel TR yi sürüden ayırırlarsa bu dediğimin tam tersi olur ve TR için bu defa 18 ekimden almak toplamak icap eder,
bu konuda çokça tecrübem var, zaman analizim %80 doğrusuna gider %20 eğrisine,..
geçen 12 hafta içinde olduğumuzu
4 yatay
4 düşüş buradayız
4 yükseliş
beklediğimi
bu 4 düşüşte
2 hafta düşüş 1 hafta yükseliş 1 hafta düşüş fortmatındadır,
bu format şu grafiklerimde bahsettiğim 1480.09 ekseninde takılır tutunur da devamında long yönde yelpaze geçerse 1591.36 yı bu defa alt üst geçeriz ve tahminim 18 ekime kadar yükselen oluruz,..yani c>1813.96,
düşüncemde olan bütün hadise bu
ama bizde USD yi iktidarın hangi geri adımı aşağı düşürecek/geriletecek(asla taviz verilmesini istemem), görüntüde iktidar geri adım atıyor atıyor ABD yemiyor,.. sonuncusu afganistan işi balıklama atladılar oraya,..bu gün esada bir kez daha esed dedi akape szöcüsü,
kanal İstanbul işte gidildi temel atıldı orada,..hazırız sizi bekilyoruz denildi, bunları gördükçe halkbank hissesi yukarı yönlü patinaj yapıyor, yokuşu çıkarım diyor,..
zaman analizimi SP den yapıyorum 18 ekim tarihini tüm globa orası veriyor, ama burası eş güdüm yapamıyorsa %80 olasılık değil %20 çalışır, sürüden ayırma,
yani kurt kapanı,
bunuda grafiklerden mutlaka yakalarız, zaten yakalıyoruz da
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
FDOW Son Durum:
5.3.3.5.3.2.c bitti. 5.3.3.5.3.3 yukarı dalgası başladı. Bu ve sonrasında gelecek olan 5.3.3.5.3.4, 5.3.3.5.3, 5.3.3.5.4 ve 5.3.3 dalgaları sonunda en azından 35000 üzerinde yeni zirve yapacağız. Tahminen yeni zirve 36000-36500 aralığına kadar uzanabilir.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri