Bir konu daha açığa kavuştu. Tabi ben para piyasalarında çalışanların dışında biri olarak yazıyorum. Yoksa para piyasalarında uzun süredir çalışanlar, ne tür pisliklerin döndüğünü hepsi biliyordur ve kabullenip kafalarında normalleştirmişlerdir. yani pisliğin bir parçası haline gelmişlerdir.

Bu pisliği az önce TV de siyonist kanalda gördüm.

Gece marabası 2 konuğu ile muhabbette. Telefonla Nuri Sevigen bağlanıyor. BIST in düşüşünü konuşuyorlar. Nuri Sevigen vade sonu diyor, diğer üçü kendilerini tutamıyor gülüyorlar.

O zaman anladımki bu soytarılar vade sonu silkelemesinin başından beri farkındalar. Kimin silkelediğini, ne kadar silkelediğini hepsini biliyorlar. Bu günlerde belki onbinlerce viop tarafında KY kaybetmiş, hisse tarafında onbinlercesi satmış çıkmış.

Bu soytarılar gülüyorlar.

Utanmıyor ata yatırımın şaban'ı daha sonrada "BIST e yeni katılımcı yok, yeni hikaye yok" diyor. Lan ... az önce doğranan KY lere güldünüz.
"Kasap'a kesimlik yeni sığır gelmiyor, et çıkaramıyoruz" der gibiler.

Elinde yüksek short tutan kurumlar BIST i düşürüp kalabalıkları soymuşlar. Karşılarında hiç bir resmi kurum yok. BIST soygun yerine dönmüş.

Bu soytarılar her şeyin farkındalar ve gülüp eğleniyorlar.

İnanamıyorum sayın seyirciler. Bu kadar yer altına inebilecekleri aklıma gelmemişti.

ata yatırımın şabanı birde BIST konusunda yorum yapıyor "eğer yabancı gelirse, eğer 1480 i geçersek "filan diye. Suç bunlarda değil her zaman söylüyorum. Suç bizi korusun diye maaş verdiğimiz devlet görevlilerinde. Hırsızın işi hırsızlık, yapacak hırsızlığını. Maaş verdiğimiz devlet görevlileri vade sonu silkeleme-manipulasyon yapan köpeklerin dişini kıracak, TV deki soytarılarda gülemeyecekler. Hoş devlet bu kalitede olsaydı, bu soytarılar o kafalarla halde hıyar satıyor olurdu.

garantinin yağlı enselisi devam ediyor "yeni hikaye lazım, yeni alıcı gelmiyor". lan odun, az önce güldünüz doğranan KY lere. Ulan ne utanmazmışsını siz be. Tuh allah belanızı versin dicem ama bu ülkede bu dönem, bu soytarıların devri.

Kusura bakmayın ama ağır kelimeleri bu gülmeleri ile hak ettiler. Normalde yazmam.

Bu arada long lara takviye yaptım. Az miktardan bir miktara çıktı.