hacim yok...milletin tatile gitmesiyle birleşince; yer çekimi etkisini gösteriyor.Okulların açılmasına yakın hacim artar.
2 ay içinde orta vadeli alım için güzel noktalar olabileceğini düşünüyorum..
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
ağustos vade usd/try short açtım 8.81
haziran vade 8.59 maliyetli 2.tur shortlar 8.67 eşleşmiş, 8 kuruş zarar yazdırmıştı..
enflasyon yükselmiş diye duydum, gittim shortladım doları, allah affetsin
kimisi diyor ki, üfe yüzde 40, efendim bu eninde sonunda tüfe yansır
öyle bi şey yok, üreticinin ürettiğinin yarıdan fazlası ihracata gidiyor, yurtiçi ekonomisine dahil olmuyor, o yüzden birebir yansıma olamaz.. üfe doğasu gereği döviz kurlarına bağımlı, kur yükseldiği için üfe yükseliyor.. tüfede de en büyük etken döviz kuru ama üfe kadar değil.. üfe yansıyacak diye boş yapmayın, rica ediyorum
Bu konu açıldığında konu hakkında yetkin bir ortak arkadaşımız Bence diye söze başlayan arkadaşa SENİN TİTRİN NE Kİ FİKRİNİN NE ÖNEMİ OLSUN demişti
Herkes aşılanabilse virüs yeni mutasyon geçirmeyeceği için kontrolü daha kolay olur tabii bu kişisel tercih•
Ama discount marketten çiğ köfte alıp yiyenlerin aşının içeriğini sorgulaması enteresan•
Yer İmleri