Originally Posted by Mykskstar Büyük düşüş öncesi ayıları sağlam silkeledi bugün çoğu kağıtta gram hareket yok Dün uyarmıştım şaka olduğumu iddaa edenler olmuştu..sanayilerde alım olmadan her yükseliş yalandır
OMAHALI
xlbnk1021 bunun bir kademe altına 1148,50'ye şort yazdım kitlendi kaldı. veremiyor zuhhaaahhahhhaah
audentes Fortuna iuvat
Originally Posted by metin68 patron çıldırdı tanzim satış yapıyor O vakit tanzim çadırı isteriz öyle arka kapıdan iş görmek var mı
Originally Posted by TÜRKOĞLU vadeli 150 bin seviyelerine düşse güzel bir tobo oluşur aslında ama gelir mi bilmem... vadeli tobo şartlarını yerine getirdi sayılır. 30 spotun desteği 1.000 puan daha altta gibi. tebrikler.
Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.
Originally Posted by EMEKDAR Lan bırakk!... DAX ye rağmen Bencamini dövecen... Onun öküzü öyle bir öküzdür ki,,, Yuları goparıp ortalığı toz duman eder... Eheeeyy heyy.. Hayvan yuları goparmış olabülür... Çok gergin sağa sola bakınıyor,gözleri dönük hemide gannı.. Üvvv...
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
spot 1,384 kırılırsa 1,350 ye gideriz...
Kapanışa doğru bir dalga daha bekliyorum, shortları kapamadım. 1512 gelebilir.
Originally Posted by Mykskstar Dün uyarmıştım şaka olduğumu iddaa edenler olmuştu..sanayilerde alım olmadan her yükseliş yalandır neden bankalar yasak mı?
Forum Rules
Yer İmleri