https://www.hepsiburada.com/lenovo-v...agaza=Sepetist
uygun fıyatlı laptop
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Ben çok daha ileri görüşlü davranarak iş hayatına ilk atıldığım sene ilk ve son kez muhatap olup sonsuza dek üstünü çizmiştim
Sebebi de kredi kartı başvurusu için tonla evrak bordro hatta imza sirküsü falan isteyip sonra bana dalga geçer gibi asgari ücret kadar limit tanımlı bi kart yollamalarıydı onca emekten sonra. Benim maaşım o zaman için 3 katı falandı. Bende alın o kartı bi tarafınıza sokun diyip iptal ettirdim ve sonsuza dek çizik attım çok da iyi oldu sonradan o bankayla çalışan bir çok arkadaşımın sürekli şikayetçi olduğunu duymuştum.
Ben de cok calismadim son 30 senede hatta hic calismadim diyebilirim.
Benim talihsizligim ozel okul onunla anlasmis, okul odemeleri oraya yapilmak zorunda idi..
Tabii capraz pazarlama yapmaya kalktilar. KMH acilmak zorunda idi, birer de kredi karti cakariz dediler, ama bana basaramamislardi..
Kotu bir tecrubeden sonra her sene ders yili bitince okul odemeleri icin acilan ve kullanmadigim banka hesaplarini gidip subede bizzat kapattirip, hesap kapatilmistir diye de bir kagit alirdim.
Bu davranisi herkese de tavsiye ederim..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Zenginlik üstten alta doğru akar..
Bu iktidar sayesinde zengin olmuş olan bi müteahit çocuklarını 100.000 tl lik özel okula yollar..
O okulun müdürü mercedesini maserati ile değiştirir..
O 2. el merco yu 300 e alan adam bu bol para ekonomisi sayesinde 2 sene biner 500 e satar..
Fazladan gelen 200 le de evinde ki sıfırdan farksız mobilyayı değiştirir..
Sıfırdan farksız o mobilyalar da bilabedel kapıcıya falan gider..
O da evini onlarla değiştirir..
Bütün ülkeler de para yukarıdan aşşa akar..
Hiç bir ülke gidim de fakirlere para dağıtim demez..
Üst tarafdakilere dağıtırsın o aşşa akar zaten..
AKP bunu en gaddarca uygulayan parti oldu TR de..O yüzden herkes AKP ye kızar ama kimse de aslında gitmesini istemez.
İlk seçimde yine yüzde 70 80 ilde tulum çıkarır RTE..
...................
Zaman zaman en tepedekiler değişir..
Zaten o değişenlerde zamanında başkasından almışlardı o en tepeleri..
Onun için oraya gitmem bunu harcamam evde salça yapar yerim işte arka bahçede tavuk beslerim de yumurta kırarım falan böyle lakırdılara hiç girmeyin..Komik oluyorsunuz..
1-2 biraz yaparsın..
Bakarsın ne bodrumdaki beach sahibi seni soruyor nede market sahibi azalan yumurta satışlarından dertli..
Senin çıktığın boşluğu dolduracaklar her daim var..
Onun için diyorum..
Milletten para fışkırıyor para..Öyle böyle değil hemde..
Bırakın bu fantazi işleri..
Döviz / TL cycle ını atlamamak lazım.
2003- 2013 arası taş yediler!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri