Kesinlikle katılıyorum, borsada olduğu gibi fonlarda da yatırımcının çoğu ters indikatör gibi hareket ediyor. Çok fazla bir fon konuşuluyorsa, yere göğe sığmıyorsa satıyorum-azaltıyorum. Bela okunmaya başlanıyorsa giriyorum.
Aşağıdaki tabloda GBC ve TCA hariç diğer tüm fonları son 3 ay içerisinde aldım, getiri yüzdesi düşük ancak zararda olan arkadaşları gördükçe şükrediyorum. Altın ve GBC'de de Mayısta %20'lere yaklaşmıştık, ama beklentim 2000'ler olduğu için azaltmamıştım, 2-3 ay kaybettik.
![]()
bu devirde hele de çoluk çocuğun yoksa paranı yiyeceksin arkadaş. çünkü sen yiyemezsen adına enflasyon canavarı denilen ne üdiği belirsiz canavar yiyor. ekonomi yönetiminin ne yapmaya çalıştığını aklı başında kimse zaten anlamıyor. çalış çalış, paranı başkaları yiyor, kıredi çekip birşeyler almak dahi tasarruf yapmaktan daha cazip bu memlekette. hani sen yiyemezsen bir yiyen bulunur derler ya, durum tam da böyle
Fzp fon FIBA portföy serbest fon ama cogu repodan oluşuyor.stopaj kesilir mi acaba ?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1381 altında turkishbulls sata döner. 1380 altında da Selçuk hocanın iz süren stoplosu bozulur. 1376'da ise tetiklenir. riski sevmeyen, şu anki duruma göre 1430'lar geçilmeden buraya bulaşmasın demek istiyor Selçuk hoca. çok pis piyasa var, çoook.
piyasanın durumunu takip ederken teknik ne kadar önem kazanıyor. borsapivot twitter sayfasını da takip ediyorum. Selçuk hocanın analizleriyle hemen hemen aynı. 1377 ortalama değerler, 1375'e kadar da sarkabilir deniyor. sağlıklı yükseliş için 1390 aşılmalı deniyor.
bu günkü karın ağrısının sebebi anlaşıldı. tokyoda salgın sebebiyle 4. kez ohal ilân edilmiş. vix korku endeksi 20 üzerine çıktı. bu işten de doğal olarak altın kârlı çıktı.
Yer İmleri