Sayfa 276/1004 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 2,201 - 2,208 arası.

Konu: Viop XXXIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
    abi samimiyet diye imza atan adamın önce kendi samimiyetini göstermesi lazım gelmez mi ?

1 sene önce de yazmıştım -cümle düşüklüğü var gözüme batıyor dedim her okuduğumda,

nerede samimiyet ? yok işte.. inatla düzeltmiyor..

ben de onun grafiklerini samimi bulmuyom artık.. ne dese tersi çıkıyo zaten..

güzel gömdü. böyle kapanırsa buralarda tutunamayabilir. yurtdışı da çok fenaaa
    audentes Fortuna iuvat

3. Cumhurbaşkanı Erdoğan:
    -Operasyonlarla döviz kurunu hareketlendirerek ülkemizi ekonomik krizlerin altında ezmek için defalarca atağa kalktılar.
    -Yurtdışındaki altınlarımızı ülkeye getirerek ve döviz rezervlerini güçlendirerek hazırlığımızı yapmıştık ve bunu başarıyla atlattık.

Pandemide Türkiyede 24 .000 kişi dolar milyoneri ve milyaderi olmuş diye geçenlerde bir yazı okudum.
    Kim olduklarını yazmaya gerek yok

4. Islatıp ıslatıp dövüyorlar pala dayak manyağı yapacak bugün ytd

5. Amerika'nın Sesi
    @VOATurkish
    ·
    43d
    "AB Kıbrıs'ta İki Devletli Çözümü Asla Kabul Etmeyecek"
    "AB Kıbrıs'ta İki Devletli Çözümü Asla Kabul Etmeyecek"
    Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Avrupa Birliği’nin Kıbrıs’ta iki devletli çözümü asla kabul etmeyeceğini söyledi
    amerikaninsesi.com

Bu gacı ve arkasındakiler blöf yapmıyorsa sıkıntılı süreç gözüküyor.

6. Piyasalar 2-3 ay daha böyle gitsin geçen yıl gelen güccük yatırımcıların tamamı çeketini alır gider.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

7.  Alıntı Originally Posted by RePuLSe Yazıyı Oku
    "samimiyeti" diye düzeltmen lazım abi imzayı.. cümle düşük kalmış.. üstelik sana bu uyarıyı geçen sene de yapmıştım.. 1 senedir taktığın yok.. gerçi ben de senin grafikisleri takmıyom artık, ayrı mesele..
    hemen siliyorum
    inanın farkında değilim sizin beni uyardığınızdan

cümle düşüklüğünü fark edemediğim için özür dilerim

Sayfa 276/1004 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •