Sayfa 941/1009 İlkİlk ... 441841891931939940941942943951991 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 7,521 - 7,528 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1. HSBC 19.75 veriyor yeni müşteri yada yeni para.32-40 güne üst limit 2 milyon.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    HSBC 19.75 veriyor yeni müşteri yada yeni para.32-40 güne üst limit 2 milyon.

belli süreli hoşgeldin faizi mi? daha yeni 18.50 burgan günlüğe tamam dedim

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Rüşvetin başka binbir çeşit yolu var. En basitinden fiziksel altın ile çözerler meseleyi olur biter.

Yasaklamak çözüm olmaz.

İnsanlar yukarıda saydığım eziyetleri çekmek zorunda kaldığı ilk anda geri adım atarlar.

Bence rüşvet falan bahane. Amaç her bireyi tek tek kontrol altına almak. Kimin nesi var görebilmek.
    Mesela İzlanda ya giden bir turist kasiyere nakit para verdiğinde

neredeyse bir yıla yakın süredir ilk defa nakit gördüğünü söylemiş insanlar genelde banka kartı

kredi kartı ile ödeme yapıyorlarmış nakit görünce şaşırmış

yani nakit yasak olmamasına rağmen kayıt içi ekonomi açısından insanların tercihi bu yönde

Kemal sunal ın bu videosunu izleyiniz

Halk önce kendini düzeltecek bunu istemesi lazım

https://youtu.be/eR1bam01PcQ

Herkes video veriyor. Faizci kardeşlerimiz şükretsin. Eskiden tuvalet yokmuş, bakın bu gün her evde tuvalet var.

Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

5.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Mesela İzlanda ya giden bir turist kasiyere nakit para verdiğinde
    neredeyse bir yıla yakın süredir ilk defa nakit gördüğünü söylemiş insanlar genelde banka kartı
    kredi kartı ile ödeme yapıyorlarmış nakit görünce şaşırmış
    yani nakit yasak olmamasına rağmen kayıt içi ekonomi açısından insanların tercihi bu yönde
    Kemal sunal’ın bu videosunu izleyiniz
    Halk önce kendini düzeltecek bunu istemesi lazım
    https://youtu.be/eR1bam01PcQ
    İzlanda köy gibi ufacık ülke. Küçük memleketin derdi de küçük olur. Bu tarz ülkelerde çalışır ama ABD gibi, Türkiye gibi kalabalık ülkelerde zor.

Hele hele elektriğin cart curt kesildiği bölgelerde iyice zor. Dükkana girdin tam 3-5 parça bir şey aldın tam ödeme yapacakken elektrik gitti diyelim. Adamın jeneratörü bağlaması 5-10 dakika iş. Jeneratör var mı yok mu o da soru işareti.

En basitinden sokakta simit satan vatandaştan simit alacaksın adamın pos cihazı ile gezmesini beklemek ne kadar gerçekçi?

O iş yatar. Ortadoğu gerçeklerine uygun değil cashless sistem.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    İzlanda köy gibi ufacık ülke. Küçük memleketin derdi de küçük olur. Bu tarz ülkelerde çalışır ama ABD gibi, Türkiye gibi kalabalık ülkelerde zor.

Hele hele elektriğin cart curt kesildiği bölgelerde iyice zor. Dükkana girdin tam 3-5 parça bir şey aldın tam ödeme yapacakken elektrik gitti diyelim. Adamın jeneratörü bağlaması 5-10 dakika iş. Jeneratör var mı yok mu o da soru işareti.

En basitinden sokakta simit satan vatandaştan simit alacaksın adamın pos cihazı ile gezmesini beklemek ne kadar gerçekçi?

O iş yatar. Ortadoğu gerçeklerine uygun değil cashless sistem.
    Bence isin teknik tarafindan yatmaz.
    Ciddi bir irade olursa gerceklesir.
    Ancak bu iradeyi sistemden beslenenler gostermezler.
    Ayrica ben taa 1981 de gittigimde orada nakitin ne kadar az oldugunu gorup sasirmistim.
    Bir yerde 100 dolar nakit cikarip nakit odeyecegim dedigimde sanki supheli imisim gibi bakmislardi.
    O donem orada nakit sadece uyusturucu dealerlarinda vardi.
    Herkes kredi karti ile oduyordu.
    Simdi sistem cok daha ileri gitmistir
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7. Süreli mi bilmiyorum lakin güncel oran bu.. p.tesi de devam edecek galiba ben p.tesi için konuştum ..HSBC bu tarz uygulamayı yapıyor bazen.
     Alıntı Originally Posted by makuladam Yazıyı Oku
    belli süreli hoşgeldin faizi mi? daha yeni 18.50 burgan günlüğe tamam dedim

8.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Süreli mi bilmiyorum lakin güncel oran bu.. p.tesi de devam edecek galiba ben p.tesi için konuştum ..HSBC bu tarz uygulamayı yapıyor bazen.

Sn Lucas bana sadece ilk defa premier olacak müşteriler için 19.75 dendi. Eğer önceden premier olup şuan bankada hiç paran yoksa 19.25 olur diyor

Sayfa 941/1009 İlkİlk ... 441841891931939940941942943951991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •