HSBC 19.75 veriyor yeni müşteri yada yeni para.32-40 güne üst limit 2 milyon.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
HSBC 19.75 veriyor yeni müşteri yada yeni para.32-40 güne üst limit 2 milyon.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mesela İzlanda ya giden bir turist kasiyere nakit para verdiğinde
neredeyse bir yıla yakın süredir ilk defa nakit gördüğünü söylemiş insanlar genelde banka kartı
kredi kartı ile ödeme yapıyorlarmış nakit görünce şaşırmış
yani nakit yasak olmamasına rağmen kayıt içi ekonomi açısından insanların tercihi bu yönde
Kemal sunal ın bu videosunu izleyiniz
Halk önce kendini düzeltecek bunu istemesi lazım
https://youtu.be/eR1bam01PcQ
Herkes video veriyor. Faizci kardeşlerimiz şükretsin. Eskiden tuvalet yokmuş, bakın bu gün her evde tuvalet var.
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
İzlanda köy gibi ufacık ülke. Küçük memleketin derdi de küçük olur. Bu tarz ülkelerde çalışır ama ABD gibi, Türkiye gibi kalabalık ülkelerde zor.
Hele hele elektriğin cart curt kesildiği bölgelerde iyice zor. Dükkana girdin tam 3-5 parça bir şey aldın tam ödeme yapacakken elektrik gitti diyelim. Adamın jeneratörü bağlaması 5-10 dakika iş. Jeneratör var mı yok mu o da soru işareti.
En basitinden sokakta simit satan vatandaştan simit alacaksın adamın pos cihazı ile gezmesini beklemek ne kadar gerçekçi?
O iş yatar. Ortadoğu gerçeklerine uygun değil cashless sistem.
Bence isin teknik tarafindan yatmaz.
Ciddi bir irade olursa gerceklesir.
Ancak bu iradeyi sistemden beslenenler gostermezler.
Ayrica ben taa 1981 de gittigimde orada nakitin ne kadar az oldugunu gorup sasirmistim.
Bir yerde 100 dolar nakit cikarip nakit odeyecegim dedigimde sanki supheli imisim gibi bakmislardi.
O donem orada nakit sadece uyusturucu dealerlarinda vardi.
Herkes kredi karti ile oduyordu.
Simdi sistem cok daha ileri gitmistir
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Süreli mi bilmiyorum lakin güncel oran bu.. p.tesi de devam edecek galiba ben p.tesi için konuştum ..HSBC bu tarz uygulamayı yapıyor bazen.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri