Sayfa 958/1009 İlkİlk ... 4588589089489569579589599609681008 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 7,657 - 7,664 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    Artık kibirli (euro/tl) gurbetçisinden de, yerlisinden de, egitimsiz cahil arabından rusundan da tiksinti geldi. En güzeli memleketinde mis gibi sabah kahvaltıda tavuğun yumurtladıgı yumurtayı çiğ çiğ içip bahçeden organik sebze meyveyi yemek. Tertemiz nemsiz havada yorganı çekip uyumak.
    Bu seneki doluluk durumları nasıl acaba? Yurtdışından gelişler hala sınırlı sanıyorum ama öbür yandan da boş yer de pek yok benim baktığım kadarıyla. Fiyatlar da yükseldiğine göre talep sıkıntısı yok demektir.

Geçensene turizm bitti, oteller battı falan deniyordu. Şartlar çok da farklı olmamasına rağmen bu sene hiç öyle bir hava yok.

Şartlar çok farklı değil derken şu an Türkiye'ye gelişte sıkıntı yok ama dönüşte karantina durumları var sanıyorum AB için. Geçen ay Rusya da ertelemişti uçuşları en son görüğüm ama ne zamana kadardı tarihi unuttum.

2.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bu seneki doluluk durumları nasıl acaba? Yurtdışından gelişler hala sınırlı sanıyorum ama öbür yandan da boş yer de pek yok benim baktığım kadarıyla. Fiyatlar da yükseldiğine göre talep sıkıntısı yok demektir.

Geçensene turizm bitti, oteller battı falan deniyordu. Şartlar çok da farklı olmamasına rağmen bu sene hiç öyle bir hava yok.

Şartlar çok farklı değil derken şu an Türkiye'ye gelişte sıkıntı yok ama dönüşte karantina durumları var sanıyorum AB için. Geçen ay Rusya da ertelemişti uçuşları en son görüğüm ama ne zamana kadardı tarihi unuttum.
    Kuşadası ve Foça ya az da olsa Almancı gelmiş. Az sayıda Alman ve Rus turist gördüm. Yok denebilir. Çoğunluk yerli turist.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Dovis artarsa fiyati duser...

Reyis fayis artirmak zorunda kalmaz..

Bu durum yine mevduatciyi vurur...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by Blues and Jazz Yazıyı Oku
    Dünkü Spk Bültenine bakabildiniz mi? Gedik Yatırım bu nemalandırmaları hesaplara eksik geçtiği için 1,2 milyon lira civarı ceza yedi.
    viop değil sanki ceza sebebi

5.  Alıntı Originally Posted by Sorrow Yazıyı Oku
    Banka mevduatı yerine birikimini VİOP'ta nemalandıran var mı aramızda? Güncel nemalandırma oranı birçok banka faizinden yüksek, neden viop nemalandırma bu kadar az tercih ediliyor?
    borsa payı kesildiği için getiri düşüyor
    ben bikaç gün önce yatırmıştım. mk 18.10 getirmiş
    PPFler daha iyi

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Al benden de o kadar Ajfa abim...

Sisli'nin gobeginde beton denizinin icinde oturmak da adami bitirir gercekten...

Yazin asagilara 40 derece sicakliga inmek yerine yaylalara cikmak en dogrusu sanirim..

Syg,
    Dudu bey ben 5 yıldır, eşim 11 yıldır köyde öğretmeniz. Köyün bağlı olduğu ilçe 5-6 bin nüfuslu yayla.

Son 3 yıldır inanılmaz yoğunluk var, yaz gelince ilçe merkezinde park yeri bulmak imkansız.

Normalde 2 tane zincir market varken, bu sayı 7ye çıktı. Merkeze yakın köylere bile açıldı zincir marketler.

Hemen her hafta bir kere tencere, soğutucu, araç kiti, termos gibi şeyler için kavga çıkıyor marketlerin içinde.

Köydekiler zaten hepten çılgın. Kendilerine sattıkları meyve, sebze, çıra, kömür süt vs neyse bize +1 +2 lira daha pahalı.

Bizim insanımızda ahlak sorunu var. Semt, sınıf, para vs. hepsi illüzyon

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Son düzenleme : reyz; 15-07-2021 saat: 15:04.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by reyz Yazıyı Oku
    Bizim insanımızda ahlak sorunu var. Semt, sınıf, para vs. hepsi illüzyon

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Iste budur..

Soyleyince millet bozuluyor ama...

Once bunu cozmemiz lazim.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Datça'da bir restoran....
    Yemek yiyen 5 kişiye 98 bin lira geçirmişler. [emoji1787] [emoji1787] https://t.co/jgqItMGuLo
    guneyde dikkat et yemek yerken,...[emoji2957]

Sayfa 958/1009 İlkİlk ... 4588589089489569579589599609681008 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •