Sayfa 391/1004 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 3,121 - 3,128 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. Merkez Bankası rezervleri 104 milyar 69 milyon dolar oldu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri 9 Temmuz itibarıyla 3 milyar 855 milyon dolar artarak 104 milyar 69 milyon dolara ulaştı.

TCMB tarafından Haftalık Para ve Banka İstatistikleri yayımlandı.

Buna göre, 9 Temmuz'da Merkez Bankası brüt döviz rezervleri 2 milyar 964 milyon dolar artışla 62 milyar 583 milyon dolara yükseldi. Brüt döviz rezervleri, 2 Temmuz'da 59 milyar 619 milyon dolar seviyesindeydi.

Söz konusu dönemde altın rezervleri, 892 milyon dolar artarak 40 milyar 595 milyon dolardan 41 milyar 487 milyon dolara çıktı.

Böylece Merkez Bankası'nın toplam rezervleri, 9 Temmuz haftasında bir önceki haftaya kıyasla 3 milyar 855 milyon dolar artarak 100 milyar 214 milyon dolardan 104 milyar 69 milyon dolara yükseldi.

TCMB rezervleri tarihler itibarıyla şöyle (milyon dolar):

2.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    kktc'de verilecek müjdeye gelecek cevaba göre bayram dönüşü yeni zirveden açabilir dolar/tl...
    gaz mı bulduk altın rezervi mi maraş meselesi mi
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

bilenler bilir kapalı maraş bölgesi harekattan önce kıbrısın en kıymetli yeriydi. çok canlıydı. nevada-vegas gibi.

ileride olabilecek müzakerelerde bir koz olarak kullanmak için orayı kapatıp bırakmışlardı. rumlara verilecek, bu sayede kktc tanınacaktı. rauf denktaş ve kenan evren'in planı öyleydi.

şimdi kıbrıstan gelecek müjde en fazla oraları betonla doldurmak olur. bu da ab'nin hiç hoşuna gitmez.

beklentiye girmeye gerek yok diye düşünüyorum.
    audentes Fortuna iuvat

4.  Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    İNGİLTERE/ONS: İNGİLTERE'DE KOVİD ENFEKSİYONLARI OCAK AYINDAN BU YANA EN YÜKSEK SEVİYEDE

Bu illetten hala kurtulamadı insanlık.!!
    İngiltere'de Kovid-19 nedeniyle "hastaneye yatış sayılarının korkutucu seviyelere ulaşabileceği" uyarısı yapıldı

- İngiliz hükümetinin Sağlık Danışmanı Chris Whitty, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hastaneye yatış sayılarının haftalar içinde "oldukça korkutucu" seviyelere ulaşabileceği uyarısında bulundu.

İngiltere'de Başbakanlık Ofisi 10 Numara'da baş tıp görevlisi olan Prof. Chris Whitty, Bilim Müzesince düzenlenen bir webinarda, ülkesindeki Kovid-19 salgınının gidişatına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Whitty, ülkesinin Kovid-19 salgınında henüz kritik safhayı atlatmadığına işaret ederek, halkın 19 Temmuz'da kısıtlamaların kaldırılmasına dikkatle yaklaşması gerektiğini vurguladı.

Hastanelerde Kovid-19 hasta sayısının her 3 haftada 2'ye katlandığını ve bu eğilimin devam ettiği takdirde "oldukça korkutucu sayılara" ulaşabileceğine dikkati çeken Whitty, şu ifadeleri kullandı:

"Şaşırtıcı ve hızlı şekilde başımızın belaya girebileceği gerçeğini hafife almamamız gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda henüz çığırından çıkmış değiliz. Aşı programı, ilaçlar ve daha birçok şey sayesinde çok daha iyi durumdayız."

- Ocak ayından bu yana en yüksek günlük vaka sayısı

İngiltere'de 14 Temmuz'da 42 bin 302 Kovid-19 vakasının tespit edilmesiyle "ocak ayından bu yana en yüksek günlük vaka sayısı" görülmüştü.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Kovid-19 vakalarının oldukça hızlı yükseldiğine ve hastaneye başvurularda da artış olduğuna işaret ederek, "Bu salgın bitmekten çok uzak ve 19 Temmuz'a kadar günde 50 bin vaka görebiliriz." ifadesini kullanmıştı.

Kaynak : Anadolu Ajansı

5. son paramlada dolar aldım...

bayrama sadece 6,000 tl ile giriyorum cash...

geri kalan full hepsi benjaminde...

bakalım 10 gün sonra nasıl bir Türkiye karşılacak bizi...

Ya şehir hastanesi
    Yada doğalgaz götür ler kıbrısa

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Ya şehir hastanesi
    Yada doğalgaz götür ler kıbrısa

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    kıbrıs millet bahçeleri de olabilir kek bedava
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    son paramlada dolar aldım...

bayrama sadece 6,000 tl ile giriyorum cash...

geri kalan full hepsi benjaminde...

bakalım 10 gün sonra nasıl bir Türkiye karşılacak bizi...
    Bedavadan biraz pahalı malı buldunuz alırsınız tabi.

Sayfa 391/1004 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •