Sayfa 480/1004 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580980 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 3,833 - 3,840 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    tekrar kapanacağız galiba. havayolları en son kapanma haberleri gelmeden önce böyle gömülmüştü.

delta varyantı da sandığımızdan daha tehlikeli olmalı.
    hergün ingiltere ve rusyadan onlarca uçak iniyor ülkeye...

ne bekliyoruzki?

hem tereyaglı iskender üstünede fıstıklı baklava yiyeyim hemde kilo almıyayım...

yiyorsan kalorili şeyleri kiloyu alırsın...

dünkü rusyadaki tablo bana kimse pcr testi masalı okumasın...

rusyada kaldım orada parayla olmıcak hiçbişey yok...

Rusya 24.072 yeni koronavirüs vakası ve 779 yeni ölüm raporladı.

2. ölü kedi sıçraması bile yapamamış bir borsa ağustos ayında 1300 altı çok büyük ihtimal....ytd

3. Son bir hafta:

Avusturya başbakanı Kurz: Afgan mülteciler için Türkiye daha doğru bir yer.

Almanya başbakanı Merkel: Türkiye özellikle Suriyeli mülteciler konusunda mükemmel bir iş çıkarıyor.

4. Haftasonu açılışta borsa uçacak kaçacak algısı cok güzel yapıldı mavili sitede.

Açılışta tahmin ettiğim gibi yukarıya uzun bir iğne attı, tam herkes oralardan longları açarken önce 70 lere bastılar sonra 5x lere kadar bastılar.

Ne zaman ki piyasada çok aşırı iyimser veya çok aşırı kötümser bir beklenti varsa pala ters köşe yapmayı çok seviyor.

5.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Haftasonu açılışta borsa uçacak kaçacak algısı cok güzel yapıldı mavili sitede.

Açılışta tahmin ettiğim gibi yukarıya uzun bir iğne attı, tam herkes oralardan longları açarken önce 70 lere bastılar sonra 5x lere kadar bastılar.

Ne zaman ki piyasada çok aşırı iyimser veya çok aşırı kötümser bir beklenti varsa pala ters köşe yapmayı çok seviyor.
    iyide 200 günlüğün altında zaten teknik olarak borsa ölü demektir...

neyine uçacak kaçacak algısı yapıyorlar anlamadım...

6. 200 un altına tuzak olarak getirildi mantığı vardı anladığım kadarıyla. Pek öyle durmuyor faiz %20 ucuz pek çok sirket var ama borsayı taşıyan pek çok sirket de ciddi pahalı. Hacim ve ilgi gelmeden işi zor.
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    iyide 200 günlüğün altında zaten teknik olarak borsa ölü demektir...

neyine uçacak kaçacak algısı yapıyorlar anlamadım...
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Bir malın ucuz olması alıcısı olacağı anlamına gelmeyebilir.

Bugun gittin bi ev için pazarlık yaptın 500 lira dediler, bir ay sonra 480 e düşeceğini düşünüyorsan yine de almazsın o evin ederinin 650 olduğunu düşünsen bile.

8. Aynen öyle buna zamanlama deniyor. Ben temel tarafta ucuz olduğu sürece al - birijtir kafasındayım zamanlama çok zor bir şey tepeden kucaklamak da var. Ucuz maldan bir yandan da zarar da gelmez kolay kolay. Mantiklari karıştırmamak önemli teknik ayrı temel ayrı düşünmeye çalışıyorumm
     Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Bir malın ucuz olması alıcısı olacağı anlamına gelmeyebilir.

Bugun gittin bi ev için pazarlık yaptın 500 lira dediler, bir ay sonra 480 e düşeceğini düşünüyorsan yine de almazsın o evin ederinin 650 olduğunu düşünsen bile.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 480/1004 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •