Sayfa 609/1002 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Çin'de 3 çocuk sahibi olmaya izin çıktı
    Çin hükümeti, aile ve nüfus planlaması kanunu revize ederek ailelerin üçüncü bir çocuk edinmesine imkan tanımayı planlıyor.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...-cikti-1854114

bu çin dünyayı mahvetmeye kararlı.. hindistan ve çini aslında marsa ışınlasak dunya bir nefes alır..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Kapalı ortamda eskiden 15 dakika son varyantda 5 dakikada bulaşabilen hava yolu ile geçen bir virusle karşı karşıyayız.Semptom verenlerde yüzde 2 öldürücü,öldürmediklerinde de bir ton sekel bırakıyor geleceği bellisiz bir hastalık.Amerikada nerdeyse toplumun yüzde 60 ı aşılandı bilinen bir yan etki yok.Hastalığın bilinen etkin bir tedavisi yok ve aşı yüzde 90 koruyor.Hadi yüzde yüzde 90 olmasın 70 olsun 60 olsun.Bu matematikte nasıl bir mantık silsilesi ile aşı olunmuyor ben çözemedim.Hemen hemen tüm tıp camiası uzmanı doktoru prof u sağlık memuru hemşiresi aşılandı.Uzun süredir sağlıkçı ölümleri de azaldı.Gene de herkesin kendi seçimidir ben zorla yaptırılımasına karşıyım ,ama ne bileyim cidden anlıyamıyorum bu aşı karşıtlığını.Siz alanı enfeksiyoncu veya gögüs hastalıkları ya da dahiliye olan bir doktorun aşı olmayın dediğinizi duydunuz mu.Varsa da cidden binde birdir.Neyse ben 2 doz synovac üstüne bıontec oldum imkan verseler 2. doz bıontech i de hemen yarın yaptırırım.Hayat sizin seçim sizin,hemen her konuda insanlar seçimleriyle yaşarlar veya ölürler.

Ha onam formu elbet mecbur ,salgında tüm kurallar rafa kalktı,onam formu olmadan hastalandığınızda verilen ilaçları da vermemeleri lazım.Aşılar durumun aciliyeti nedeniyle tüm prosedürleri tamamlamadı ,ilaçlar için de durum aynı Aynı mantık orda da var,bu hastalıkta her şey yeni,çoğu şey deneysel,ilk defa uygulanan bilinmeyen pek çok konu var.Misal klorakin ilk başta her hastaya verildi,bakıldı ki faydasız kesildi,üstelik yüksek klorakinin yan etkilerinden zarar görenler veya ölenler de eminim olmuştur.Ama şu anda bir savaştayız hiç bir şey kuralına tam uygun olamaz,aşı şimdiye kadar işe yaradı,olmamak cidden benim aklıma göre çok büyük risk ve hayati bir hata.Ben 84 yaşında anneme 2 doz synovac üstüne bıontec yaptırdım.Aşı olmasa hastalığa yakalansa ölse nasıl vijdanen rahat edecektim.

Diğer onam formsuz aşılar yıllardır denenmiş tüm bilimsel prosedürleri geçmiş aşılar,onlarda onama gerek yok.Ama bu çok ama çok küçük ve anlamsız bir ayrıntı,resmen savaştayız.Bizim halk ne diyeyim bu salgın konusunda biraz şey.Neyse gerekeni zaten aziz nesin zamanında demiş benim tekrarlamama gerek yok.Bu arada söz meclisten dışarı forumdaşlar alınmasın.Ben son yazdıklarımı maske takmayan hastalığa inanmayanlar için yazdım.Aşı işi herkesin kendi kararı,ben olmamaya cesaret edemezdim.

Karşımızda satanist global elitler var.Bunlar zararlı birşeyi enjekte etmek isteseler zaten o zararlı şey illegal olarak enjekte edilecek demektir.Bu yapılan suçtur,e bu suçu işlemeye karar verdiler herşeyi göze aldılar diyelim o zararlı şeyi zorunlu aşıların içine koyamazlar mı,illa aşı ila mı yapmaları yazım,yahu insan vucuduna girebilen hava yoluyla solunum yoluyla vücuda entegre olabilen nanorobotlardan bahsedilen yazılar okudum.Bu çağda bu satanistlerin yapmayacakları yok da aşı bence o konuya dahil değil.Aşı daha çok dünya çapında aşı kartları sayesinde ortak bir sisteme herkesi dahil etmeye yarayabilir falan.

6.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    Çin'de 3 çocuk sahibi olmaya izin çıktı
    Çin hükümeti, aile ve nüfus planlaması kanunu revize ederek ailelerin üçüncü bir çocuk edinmesine imkan tanımayı planlıyor.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...-cikti-1854114

bu çin dünyayı mahvetmeye kararlı.. hindistan ve çini aslında marsa ışınlasak dunya bir nefes alır..
    çünkü çinin de demografik yapısı bozuluyor, her 2 senede yaş ortalaması 0.5 yaş artıyor..
    20 sene sonra 10 yaş daha artmış oran çini bugünkü avrupaya dönüştürecektir.

7.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku

diyorumya dunya nufusunu yonetmek icin yapilmis bir virus ve sansli olanlar hayatta kalacak.
    Belki de sanssiz olanlar, kimbilir.

Bu toplumun her kesiminde var, sağlıkçılar dahil ! Benim bir yakınım aşı olmaya devlet hastanesine gitmişti. Daha sonra bana oradaki hemşirenin anlattıklarını aktarıp "acaba olmasamıydım" dedi. Ben hayretler içinde kaldım duyduklarıma. Hadi kahvehane köşesindeki sarı çizmeli mehmet ağa dese tamam diyeceğim, 3 büyük şehirden birinde görev yapan orta yaşı devirmiş en az 10+ yıl tecrübesi olan bir hemşire nasıl bunları söyleyip insanları ikilemde bırakıyor diye garipsedim. Aşı olmaya giden yakınıma söyledikleri şunlar (aşıyı yapan hemşire) : .............

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Kapalı ortamda eskiden 15 dakika son varyantda 5 dakikada bulaşabilen hava yolu ile geçen bir virusle karşı karşıyayız.Semptom verenlerde yüzde 2 öldürücü,öldürmediklerinde de bir ton sekel bırakıyor geleceği bellisiz bir hastalık.Amerikada nerdeyse toplumun yüzde 60 ı aşılandı bilinen bir yan etki yok.Hastalığın bilinen etkin bir tedavisi yok ve aşı yüzde 90 koruyor.Hadi yüzde yüzde 90 olmasın 70 olsun 60 olsun.Bu matematikte nasıl bir mantık silsilesi ile aşı olunmuyor ben çözemedim.Hemen hemen tüm tıp camiası uzmanı doktoru prof u sağlık memuru hemşiresi aşılandı.Uzun süredir sağlıkçı ölümleri de azaldı.Gene de herkesin kendi seçimidir ben zorla yaptırılımasına karşıyım ,ama ne bileyim cidden anlıyamıyorum bu aşı karşıtlığını.Siz alanı enfeksiyoncu veya gögüs hastalıkları ya da dahiliye olan bir doktorun aşı olmayın dediğinizi duydunuz mu.Varsa da cidden binde birdir.Neyse ben 2 doz synovac üstüne bıontec oldum imkan verseler 2. doz bıontech i de hemen yarın yaptırırım.Hayat sizin seçim sizin,hemen her konuda insanlar seçimleriyle yaşarlar veya ölürler.

Sayfa 609/1002 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •