Sayfa 438/1002 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 3,497 - 3,504 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by ÖZKNTLK Yazıyı Oku
    Arkadaşlar hayatımda ilk defa fon almayı düşünüyorum. Tavsiye edeceğiniz fonlar varsa çok makbule geçer.

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sizin risk algınızı, beklentinizi, vadenizi bilmeden tavsiye vermek mümkün değil.

Şuraları okuyup, ne alacağınıza kendiniz karar verin bence.
    https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=46829
    https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=35650

2.  Alıntı Originally Posted by ÖZKNTLK Yazıyı Oku
    Arkadaşlar hayatımda ilk defa fon almayı düşünüyorum. Tavsiye edeceğiniz fonlar varsa çok makbule geçer.

Merhaba,

Öncelikle hayırlı olsun diyelim. Umarım yatırımınız bereketlenir. Burada hiç kimsenin fon tavsiyesinde bulunmak isteyeceğini düşünmüyorum, sebebi ise kararın tamamen sizin almak istediğiniz risk seviyesine (profilinize) bağlı olduğudur. Bence alelacele fon almadan önce birkaç gün genel bir bilgi sahibi olmanız için fonlar hakkında bu forumda yazılmış olan önceki yorumları ve fonlar hakkındaki diğer siteleri okumanızdır. Öncelikle Tefas.gov.tr sitesini, Kap.org.tr sitelerini ve ne işe yaradıklarını öğrenmenizi tavsiye ederim. Fon tiplerinin neler olduğunu araştırın. Mesela Faiz konusunda hassas iseniz Katılım fonlarına yönelmelisiniz gibi gibi... İşlemlerinizi banka üzerinden yapacak iseniz zaten hemen hemen tüm bu kurumların risk profil testi bulunmaktadır. Bunlara göre risk profilinizi belirlemenizi öneririm. Bu risk profilinize uygun fonlara yönelebilirsiniz. Ayrıca getirilerinizi takip edebileceğiniz bir Excel veya On-line program edinmenizi tavsiye ederim. Bu forumda daha önceleri birçok arkadaşımız ücretsiz bu tip hazır veya kendi hazırladıkları program/site linklerini paylaşmışlardı. Tekrar bol kazançlar dilerim.

3.  Alıntı Originally Posted by ÖZKNTLK Yazıyı Oku

kimse yatırım fikrini söyleyemez, soru sorulduğunda sadece %100 net bir cevap varsa mümkün oldukça kısa şekilde yanıtlanır sonra susulur diye kafalarına göre bir kanun uydurmuşlar bu forumda kardeş aldırma. 3 yıla kadar bağlayacaksan nzh+osd, 6 yıla kadar ve daha uzun bağlayacaksan tcd+oph+aft+ipj %99 ihtimal iyi kazanç bırakır. 2017 girişli olduğuna göre bilirsin yatırım anlamında doğruları kesin bilen hiçkimse yoktur. hatta genel anlamda yoktur

4.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar sorumun cevabını aldım. Bu açıklanan getiriler 19.07.2021 tarihine ait. Sonraki günlerin getirileri yarın açıklanacak. Bir portföy yöneticisi ile konuştum. İnşallah yanlış anlama olmamıştır.
    Çok güzel bir bilgi paylaşımı yaptın, Evet bu fonların alış valörü 1gün satış valörü 3 gün olunca yaşanan fiyat artış ve eksilişlerinin yansımasında da 1 gün oynama oluyor.

Sizin yapmış olduğunuz hesap olsun, başka değerli arkadaşların yapmış olduğu hesaplar olsun, 3 aşağı 5 yukarı doğru sonuçlar veriyor, Sonuçlarda değişikliklerin oluşmasında fonyönetim ücret giderlerinin, dolar/TL kur hareketliliklerinin, az miktarda olsa faizlerin değişkenlik göstermesi etkili oluyor.

Burda çok güzel paylaşımlar yapılarak, insanlar bilinçlendiriliyor, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürü bir borç bilirim. Herkese bol kazançlar dilerim.

5. Arkadaslar fil ppf bayram suresince hic faiz isletmemis neden boyle acaba normalmi

Alıntı Originally Posted by ottomand Yazıyı Oku
    Arkadaslar fil ppf bayram suresince hic faiz isletmemis neden boyle acaba normalmi
    Ne zaman aldınız ?

7.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Ne zaman aldınız ?
    2 temmuzda almıştım bayrama kadar hergun gece 2300 civari faiz işliyordu dun gece 2300 de tekrar baktigimda 1 gunluk faiz isletmisti neden boyle acaba

8. GBC çok rezil bir fon oldu, yönetim mi değişmiş ne olduysa artık rezilsin GBC

Sayfa 438/1002 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •