Sayfa 622/1002 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,969 - 4,976 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Öncelikle başınız sağ olsun.

Hep aşı diyoruz ama bunlar aşı değil. Aşı adayları.
    Aşı diyebilmemiz için 3. ve 4. fazın tamamlanmış olması gerekir.
    En eski Covid aşı adayı henüz 9 veya 10 aylıktır. Aşı diyebilmemiz en az 2 senelik bir süreç.
    Vurdurmaya gittiğinizde tüm sorumluluk bana aittir diye imza atarak faz çalışmalarının gönüllü deneği oluyorsunuz.
    En azından ben öyle anladım.
    sn. egeduk aşı merkezlerinde dikkat ettiniz mi imzalanacak kağıtlar dışarıda açıkta duruyor
    kimse imza size mi ait diye kontrol etmiyor, isterseniz yanınızdakine imzalatıp ileride imzanızı inkar edin
    demek istediğim çok önemli bir mevzu olsa kontrolü daha ciddi ve sıkı şekilde yapılırdı..

2.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    sn. egeduk aşı merkezlerinde dikkat ettiniz mi imzalanacak kağıtlar dışarıda açıkta duruyor
    kimse imza size mi ait diye kontrol etmiyor, isterseniz yanınızdakine imzalatıp ileride imzanızı inkar edin
    demek istediğim çok önemli bir mevzu olsa kontrolü daha ciddi ve sıkı şekilde yapılırdı..
    Form kısmı işin ameleliği. Aşıyı üreten firma siz imzayı atsanız da atmasanız da yasal olarak sorumluluk almamak üzere kendini kendi ülkesinin kanunları ile garantiye aldı zaten.

İmza atmanız psikolojik olarak kendiniz de durumu kabullenin diye.

Diyelim ki aşı yüzünden başınıza bir hal geldi, bunu kanıtladınız ve imzayı da atmadınız. Nereye açacaksınız davayı?

3. yahu imza mevzusunun işin teferruatı olduğunu yazıyoruz hala görüşüm doğrultunda soru soruyorlar..?

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Sağlıkta istifa yağmuru başladı

https://www.sozcu.com.tr/2021/saglik...sladi-6559313/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Sinovac aşısının 6 ay sonraki antikor seviyesi ortaya çıktı: Yüzde 35’i geçmiyor

https://www.sozcu.com.tr/2021/saglik...miyor-6559032/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6. Sorumluluktan kurtulma hikayesi, devletler sever böyle şeyleri..

O belge sorumluluktan kurtulmak için değil, en alt tabakadaki icracı/aşıyı yapan kendini rahat hissetsin diye...

Çatıya çıkmayacam..
    Çıkarsam düşmeyecem..
    Hamamda sabuna basmayacam..
    Elimi yanan sobanın üstüne koymayacam..
    İmzalatırsın bunu, sonra bütün sorumluluklarından kurtulursun, 'kuş' gibi olursun..

Sahte imza atın sol elle...

Türk işi zeka, mevzu kapanmıştır

7.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    yahu imza mevzusunun işin teferruatı olduğunu yazıyoruz hala görüşüm doğrultunda soru soruyorlar..?
    Soruyu (sadece) size sormuyorum ki :D

Söylediklerinizi onaylamak babında yazdım. Alıntı yaptım diye illa soruyu size yöneltiyorum anlamını çıkarmayınız.

Sn. Achiles de aynı şeyleri yazmış 3. baskı.

8. Normalde imzanın el yazısı ile soy isim okunacak/benzeyecek şekilde hep aynı imzanın atılması lazım...bunun için imza sirküleri parafe sirküleri olur, imzalatan şüpheye düşünce oradan göz ucuyla kontrol eder...

Düşünüyorum da, memlekette hep aynı imzayı atan vatandaş oranı kaçtır acaba..

O yüzden, fazla da şaapmamak lazım

Sayfa 622/1002 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •