Şimdi bazı şarlatan iddialar da var ne yazıkki..
İşte pipiniz bik bik oluyo..
Kısır oluyorsunuz (covid içinde cinsellikle ilgili yan tesirler paylaşılmış idi 1 sene evvel ..korkuya yeni bir tat vermek için)
İşte chip yerleştiriyorsunuz..
Bunu bizzat aşıcıların yan kollarının faaliyetleri olduğunu düşünüyorum..
Böyle saçma ve tabikide 2 dk içinde hemen çürütülebilecek mevzularla halk kitleleri oyalanmakta ve aşıya olan güven , hipotezlerinde çürütülmesine bağlı olarak tazelenmektedir..
Bunlar konumuz değildir asla da olamaz..
Tekrar en basit bir kere daha soruyorum..
2 SENE İÇİNDE ancak ve ancak Dünya nüfusunun yüzde 2 sine bulaşıp bu bulaşanlarında 50 de birisini anca öldürebilmiş bir virüse en ilk etapda bu kadar panik yaptıracak ne var..
Aşı denen şeyin 200 senedir insanlara bir kere yapılır ömür boyu koruma sağlandığı ve bir daha O HASTALIĞA yakalanmama gerçeği ile büyütülmüş iken birden bire ..aşının hastalığa engel olmadığı ama sizi de ölümden koruduğu hipotezi atıldı ortaya..
Ne kadar korumaktadır..Hiç bir rahatsızlığı olmayan insan var ..efendim genci yaşlısı..kronik hastalığı olan var..Kimlerde..?
190M bulaşmaya 176M iyileşme varken hastalık zaten yüzde 100 öldürmezken ..öldürmezlik vermesi ve bunla lanse edilmesi gurur duyulması ne derece mantıklı..
O zaman buna aşı değil de antikor takviyesi falan diyelim..
Meğersem aşımız!! çok süper çok sağlıklı ise bizzat biontech neden form imzalamızı istemektedir..
2 sene evvel size form imzalatıp içinize birşey enjekte edecekler desek kaçımız yaptırırdı bunu..
Robert Malone diye bir adam var. mRNA aşıları üzerindeki araştırmaları kendisi ve grubu ile 80'li yıllarda yapmaya başlamış. Sağda solda gördüyseniz belki mRNA aşılarının mucidi sıfatıyla youtube'da birkaç videosu var. (henüz silinmeyen)
Sözlükteki başlığı şu:
https://eksisozluk.com/robert-w-malone--6952709?p=1
Entrylerden birisinde google scholar sayfası verilmiş:
https://scholar.google.com/citations...ApYAAAAJ&hl=tr
Bu adamın İngilizce wikipedia sayfasını sildiler (aramada Almanca wikipedi sayfası geliyor), mRNA aşıları ile ilgili sayfalardan kendisinin adının geçtiği bölümleri kaldırdılar. Linked.in'den banlandı sonra hesabı geri açıldı.
Ve bingo... Aşının güvenli olmadığını söylüyor...
Diyelim ki yalan söylüyor. Bu korku niye? Sansür niye? Bu zamana kadar yaptıklarını silmek sansürlemek niye?
Haa..
Hastalığın başında..Bütün aşı uzmanlarının..efendim aşı işi zor bişidir..2.5 3 sene min gerekir demesine rağmen..
Her ne hikmetse 5-6 ay sonra trump un da tam seçimi kaybetmesi kesinleştiği 1 hafta içinde 4-5 tane firmanın aynı anda aşıyı bulmaları ve bunların jet hızı ile onaydan geçirilmesi..
Oysaki mrna bazlı tedavilerin FDA dan yıllardır onay alamadığını bir yerlerde okumuştum..
Benim bildiğim bu işin azbuçuk uzmanları..faz3 falan denemelerinin yıllar sürdüğünü yaşlılar işte kronik rahatsızlığı olanlar (şeker kansızlık kanser demans yüksek tansiyon) üzerinde yıllarca gözlemler yapılması gerektiği falan söyleyenler..efendim paldır küldür 2 ayda hemen piyasaya sürüldü dediğimde..inanın hepsi..bizde anlamadık türünden dudak büktü..
Mengeneyi yavaşçana sıkıyorlar
Önce imza yok aşı yoktu
Şimdi aşı yok hizmet yoka evriliyo
Peki niye
One world heyecanı olsun için ya
Yüzde 3-5 oranında öldürme potansiyeline sahip bir virüse karşı
aşı olursan yüzde 95 ölmeyeceksiniz argümanının bilimsel olarak ileri sürülmesi beni kafayı yedirecek noktaya getiriyor..
Ulan hasta olsam da aynı orada ölmeyecem zaten..
Alın size bilimsellik..![]()
Yer İmleri