Tapering yapmasa ne olur. BIST'e gelen para varmi ki? Bu ayakla iki yukari sonra 3 asagi.
YTD
Tapering yapmasa ne olur. BIST'e gelen para varmi ki? Bu ayakla iki yukari sonra 3 asagi.
YTD
Dogru yönde olalım da ne yaparsa yapsın.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akşam seansındaki alım boş bir alım değil gibi, fiyatın artması ayunun cort yapmaktan kaçınmasından kaynaklanıyor, iki gündür piyasada sürekli gözlemliyorum yukarı giderken çok hacimsiz cılız ama ayu da sert bir tepki koymuyor salıyor. Sonra yataya bağlıyor düşmeye başlıyor düşerken sürekli pin ata ata ve hacimli düşüyor. Bunu iki türlü de yorumlayabilirsiniz ama şu anki yorumum fiyatın yukarı gitmesine direncin düşük olduğu yönünde. 1510 altı tepki olarak kabul ediyorum, dikkatlice izliyorum bakalım.
Yani akcay abey de haklı para yok alıcı yok ama para alıcı x veya y sebeple gelirse gitmesine çok bir direnç de yok, bunu demek istedim kimseyi yönlendirmek istemem elle tek kontrat pozum yok sistemle trade ediyorum o da kafasına göre takılıyor kimse benden etkilenmesin.
bu pozum flatten ötürü çıtır oldu.
fakat dün ve bugün boğalar çok istekli idi...nitekim akşam seansında dünkü dibin 5.000 puan yukarısına kadar geldi. şayet sabah fdow artı olursa sırasıyla 150.100, 150.700 ve 152.200 dirençlerini deneme isteği ile karşılaşabiliriz. eğer dow 35.500 lere gelemez ise 152.000 de bir cort denemesi yapacam 750 puan stoplu...herkes dow da bir düzeltme beklemekte günlük ve haftalıktaki negatif uyumsuzluklara istinaden, fakat inatla yapmadı ve bizde günlükte dünkü dipte pozitif uyumsuzluk oldu...zor hale geldi pozisyon alıp beklemek her şeye gebe piyasalarda...5 milyona yakın insanın öldüğü ekonomilerin reelde altüst olduğu pandemide balonlar şiştikçe şişiyor...herkese bol şanslar...
Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.
Yer İmleri