Sayfa 640/1002 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,113 - 5,120 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Bugün Taliban yetkilileri Çin'de idi. Çin Dışişleri Bakanlığında görüşmeler yapıldı ve Çin, Taliban ile kader birliği yaptı. Tayyip Ağam ise
    ''Taliban ile farkımız yok'' gibi bir laf ettiydi. Bence sadece bu laf yüzünden, Afganistanlı bir komedyen,Taliban tarafından öldürüldü. Farkı gösteriverdiler. Taliban'ın içinde Pentagon proxyleri de var.

Çin, Türkiye'yi de kendisiyle kader birliği yapmaya zorlamaktadır. Yani kendi içinde bulunduğu gemiye sokmaya çalışıyor.

Çin'in kaderinde yukarıdaki arma var. Onunla yüzleşecek. Çin'le kader birliği yapanlar aynı kaderi paylaşırlar.

Taliban bu kaderi paylaşmayı garantiledi. Tüm diğer radikal İslamcılar gibi.

Yeni dünyada onlardan bir tane bile olmayacak.
    @erefefik

2. https://www.youtube.com/watch?v=-IKozY8EEqg

1:19:35'te iata'dan (https://www.iata.org/) bahsediyor. Havacılıkta tekel olmuş bu kurumu ilk defa bu forumda sanıyorum ki syn hkm'den duymuştum. Başkası ise özür dilerim ama öyle hatırlıyorum nicki.

3.  Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    bugün ölü sayısı sadece devlete göre 76 yakında bu 22 bin vaka 50 bine çıktıgında kapanmadan başka çare kalmayınca, esnaf vs ağlamayacak bu durumun sorumlusu aşılılar değil. Bir de herkes forumdaki ahmet, mehmet değil.Ben doçentim, bilimsel araştırma ehliyetimizi mahale kasabından almadık.Hayatında makaleyi geçtim dilekçe yazmayan insnların bize sokaktaki adam işte demesi de komedi oluyor artık.Sizin ne gibi bilimsel bir ehliyet veya metod bilginiz var ki görüşlerinizden bu kadar eminsiniz?
    Ben kimseye bir şey dayatmıyorum ki bilimsel bir bilgiye ya da ünvana ihtiyaç duyayım?
    Öte yandan bana bir şey dayatmak için de karşımdaki kişinin doçent gibi bir ünvanı olması yeterli bir kriter değil.
    Askerde değiliz, rütbeye göre birilerinden emir alacak da değiliz. Hele sağlık konusunda asla.
    Zaten şikayetçi olduğum mesele de bu.
    Emir verir gibi bir şeyler dayatmaya çalışanlar.

"Bilim adamları bile kendi aralarında çelişiyor" dediğim mesajın üzerine, sizin bana kendi fikrinizi dayatabilmek için "doçentim" demeniz biraz komik olmuş.

Ünvanı sizden çok çok yüksek olup aşıyı savunanlar olduğu gibi,
    yine ünvanı sizden çok çok yüksek olup aşıyı eleştirenler var.
    Ki insanlara birşeyler dayatmak onların bile haddine değil.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

4. Ege Denizi'nde tekneyle İtalya'ya gitmeye çalışan çoğu Afgan 231 sığınmacı Türkiye Sahil Güvenliği tarafından durduruldu!!!

Türkiye'ye girenleri durdurmuyorlar. Türkiye'den çıkmaya çalışanları, hele AB ülkelerine girmeye kalkışırlarsa anında durduruyorlar.

5. Kaynaklara göre en geniş yer kaplayan mesele Xinjiang Meselesi olmuş. Taliban Çin'e ayrılıkçı unsurların desteklenmeyeceği güvencesini vermiş. Yani Uygur meselesinden bahsedilmiş.

İlahi anlaşma; Ancien Regime ile Kunlun Dağı arasında yapılmıştır. İlahi'dir. Taliban uymak zorundadır.

)))))))))))))))

O anlaşmayı Bahçeli bile bilmez.
    @erefefik

6. Iyi de abi Olay karmasik
    Iran zate cin in bi seysi herseyiyle ortagi
    Yanlis yorumlamadiysam bu son okuduklarimi
    Cin etraftan icbm yeyesiye dek
    Onun ilik nefesi her yerde degil mi be yahu bu mantikla
    Yoksa icbm zate en son is
    Operadaki sisman kadin o
    Onu atinca butun filim bitiyo
    Son düzenleme : Moruk; 28-07-2021 saat: 23:44.

7. Trump reyisi de unutmayalım. Öldürülen komedyen Nazar Muhammed'in videosunu koymuyorum. Taliban'ın başının ismini unuttuğunu sanmam. Prompter var. Söylemek istediği ortada.
    @erefefik

8.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Ben kimseye bir şey dayatmıyorum ki bilimsel bir bilgiye ya da ünvana ihtiyaç duyayım?
    Öte yandan bana bir şey dayatmak için de karşımdaki kişinin doçent gibi bir ünvanı olması yeterli bir kriter değil.
    Askerde değiliz, rütbeye göre birilerinden emir alacak da değiliz. Hele sağlık konusunda asla.
    Zaten şikayetçi olduğum mesele de bu.
    Emir verir gibi bir şeyler dayatmaya çalışanlar.

"Bilim adamları bile kendi aralarında çelişiyor" dediğim mesajın üzerine, sizin bana kendi fikrinizi dayatabilmek için "doçentim" demeniz biraz komik olmuş.

Ünvanı sizden çok çok yüksek olup aşıyı savunanlar olduğu gibi,
    yine ünvanı sizden çok çok yüksek olup aşıyı eleştirenler var.
    Ki insanlara birşeyler dayatmak onların bile haddine değil.
    ben sana bir şey dayatmadım, sen ve bir kac vatandaş bizi küçümserken bilimselliği çok şüpheli dedikodu üzerinden bizi suclama derdindesiniz. Ben yazdığım bilgileri sallıyorsam .Açıkça bilimsel bilgi ve makale koy dedki sallıyorsun, yalan vs. Seni niye kaale alayım docentsen bana ne cevap mı yani? Aşının işe yaramadığının bilimsel ispatını yap, saygı duyalım yöntemine.
    alın bir doktor yazmış,

SerkanSen
    @_serkansen
    ·
    23s
    Çalıştığım aile sağlığı merkezinde 14 Ocak tarihinden beri 3639 aşı COVID aşısı yapmışız. (2847 Sinovac, 792 Biontech) Herhangi önemli bir yan etki görmedik. Bana bağlı nüfusta tek doz aşı %75leri, çift doz aşı %40ları geçti. Sonuç; bugün pozitif hastam yok. Lütfen aşınızı olun.

Sayfa 640/1002 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •