Originally Posted by tidebringer Vade sonu önümüzdeki ay ustad haklısın. garan'la karıştırdım. hatırlatma için tşklr.
200 günlük ortalama ne durumda acaba
Originally Posted by el turco burda bilene ödül mü veriyorsunuz ki adam yanılınca hemen yüzüne vuruyorsunuz? herkes tahminini yazıyor. hepsi doğru çıkmak durumunda mı? Bizlerin idrak edemediği bir durum Çoğunluk fikir alışverişinden bireysel olarak faydalanabilmek peşinde inşallah çoğunluğa yararlı olur
Originally Posted by nosfecagri Baktı para yok hoplu gaplı yürümeye calisiyor çakal para. Çok zayıf duruyor arkadaşlar arkasi hacimli alım gelmez ise burayı yikabilirler. Sistem lonk hiç dokunmadı pozuna fena para kazanmadı sayılır. SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. düşeni kırdı. elleme keratayı.
audentes Fortuna iuvat
Originally Posted by el turco düşeni kırdı. elleme keratayı. aynen ama hacimsiz gidiyor o kafama takıldı. bi hinlik olursa diye sürekli tetikte olmakta yarar var .
flat. yine mantara bağladı 2 saat burda takılır artık.
Demirlerde bağıra bağıra para dağıttılar umarım Akçay dışında da yararlanabilen olmuştur...
Originally Posted by Mykskstar Bu nasıl bir uslup.. Sizi direk engelliyorum.. Gerçekten yazık Originally Posted by Market Soul Yaw sen sallamıyor musun? Sallıyon. Hatta kuzuya da ağam paşam çekiyon orada burada. Daha ne? O da sallasın. Bencillik yapma dostum. Önce delikanlı gibi tek nickle takılın .. Önemli olan yanılmak değil herkes yanılır.. Ama Bu sercanhan bu işi bilerek yapıyor..
Forum Rules
Yer İmleri