Sayfa 660/1002 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670710760 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,273 - 5,280 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. bence aşının bir tedavi olduğuna inanmayan covid yayılmasından da şikayet etmeyecek, ediyorsan nasıl önleyeceğinizi de açıklayın.Aşıya inanmam, tedaviler yanlış.Doktorlar sahtekar, ee o zaman covid virüsüyle de yaşayın bir zahmet.

2.  Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Hep korku ve korkutma var evet ama memlekette insan kalabalığından adım atacak yer yok.
    Döviz geliri olan birisi için bedavadan hallice olduğumuzdan dolayı ne yazık ki böyle.

3. "https://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0nsan%C4%B1n_evrimi" Aşağıda ekran görüntüsü var.

"En gelişmiş tür en sonra gelmiş, bu mantığa aykırı" cümleniz paleontoloji ve arkeolojiye aykırı. Çünkü toplumlar ve medeniyetler bıraktıkları aletler ve eserler ile belirlenir. Paleontologlar 2.5-3 milyon yıl öncesine kadar çok sayıda homo fosili buldular ama medeniyetler yaklaşık son 14000 yıl içinde ortaya çıktı. Yani şu ana kadar daha eski bir medeniyet izine rastlanmadı, sadece ilkel aletler hepsi bu.
    Kaldı ki bu cümleniz insan evrimine de aykırı.
    Bırakın 70 milyon yıl öncesinde insanı, primatların bile ortaya çıkışı 65-55 milyon yıl önceye dayanıyor. (Zaten dinozorların yaşadığı bir dönemde hayatta kalmaları pek mümkün olmazdı).
    Süpernova olayına gelince. Dünyadan çıplak gözle gözlenebilen son süpernova olayı 1054 yılında ama o tarihten hemen sonra küresel ısınma ile ilgili bir veri yok. Kim nasıl bir ilişki kurmuş anlamak zor.
    Atlas Okyanusunun dibinde ne bulunabileceğini bilemem. Eğer batık bir eski kara parçası varsa orada da diğer var olan kıtalardan çok farklı bir sonuç olması pek olası görünmüyor.
    365.000 yıl önce yaşamış bir medeniyet küresel ısınmaya sebep olmuş bir silah üretebilmiş ise herhalde bu medeniyetin izlerini bulurdu 2.5 milyon yıl öncesine ait homo fosili bulan paleontologlar.
    Yazdıklarınız hep bilimsel savlara dayansa da yorumlardır. Uzmanlık alanınız çok fazla manupülasyon içeren bir alandır. Maymun kafatasına, insan çenesi monte eden paleontologlar var. Bu yaptığı, evrimin kanıtı olarak onlarca sene müzelerde sergilendi.

Atlas Okyanusunun dibinde kazılırsa, gelişmiş bir medeniyetin kalıntılarını bulacaksınız.

Şayet Atatürk'ün hayalinin peşinden koşulabilseydi,

https://onedio.com/haber/turklerin-k...kita-mu-762261

İki hafta sonra Chruchward, Ankara'ya gelerek Çankaya'da, Atatürk ve Tahsin Bey ile akşam yemeği yedi. Chruchward, bu tabletleri nereden bulduğunu , 50 yılını bu araştırmaya adadığını, tabletlerdeki dilin Antik Mayalara dayandığını, M.Ö. 200.000 ila 70.000 yılları arasında Pasifik'te yer alan Avustralya'dan biraz daha büyük 'Mu' isminde bir kıtadan bahsedildiğini ve kıtada yaşayanların yüksek bir medeniyete ulaştıktan sonra sel ya da tufanla battığının düşünüldüğünü Atatürk'e iletti. Bu görüşmeden sonra Atatürk, 60 kişilik bir heyet kurdurarak Mu kıtası hakkındaki kitapların tercümesi emrini verdi.

Bir başka medeniyet bulunacaktı. Ve boyları 8-12 metre arasında insan fosilleri.

Sizin de yazdığınız gibi kazılmadı buralar. Yine kaynak soracaksınız? Kaynaklar vardı, kaynaklar İskenderiye Kütüphanesindeydi. Önce Hıristiyanlar Papa'nın emriyle yaktılar. Sonra Müslümanlar, bizzat Hz.Ömer galiba 2 kere yaktı.

Siz kemik bulmaya çalışıyorsunuz. Halbuki önce hiç kemik falan yoktu. 1 milyar yılda oluşmuş, uygun bir çözelti içinde duygu oluştu. Duygular güçlendi, bilinç emekler vaziyetteydi.
    @erefefik

4.  Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    bence aşının bir tedavi olduğuna inanmayan covid yayılmasından da şikayet etmeyecek, ediyorsan nasıl önleyeceğinizi de açıklayın.Aşıya inanmam, tedaviler yanlış.Doktorlar sahtekar, ee o zaman covid virüsüyle de yaşayın bir zahmet.
    Kime bu laf?

Dolar serbest düşüşe geçip tadı kaçınca buranın da tadı kaçtı hafiften, bir aşı kavgası, bir evrim teorisi, bir antik süper medeniyetler derken natgeo belgesel topiğine döndü hafiften Reha başkan gelse bi konuda o açar şimdi , etli butlu yumuşakçalardan dalar direkt konuya

6.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Kime bu laf?
    Bana hocam bana. Siz üzerinize alınmayın.

İnandığı "çok bilimsel tivit"teki mantık hatalarını içeren uzun bir mesaj yazmıştım, sildim.

Uğraşamayacağım bununla.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

7.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Bana hocam bana. Siz üzerinize alınmayın.

İnandığı "çok bilimsel tivit"teki mantık hatalarını içeren uzun bir mesaj yazmıştım, sildim.

Uğraşamayacağım bununla.
    sana ve sugosu 82 ye ne var cok korktum. belcıkalı arkadasının verdiği bilimsel bilgilerdir eminim mantık hataları da. covidi önleyecek carenız yok ama herseyeden şüphe duyuyorsunuz. ee care yoksa ne yapacağız bu illetle yasayacağız. Şimdi ilaç arastırması var desem sidiğimden girer idrarımdan cıkar forum sakinleri.

Çok stres yapmayın yaw.
    Hayat kısa bir şey.
    Keyfini sürmek lazım.
    Gideceğimiz yer belli.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Sayfa 660/1002 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670710760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •