Sayfa 711/883 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon
Arama sonucu : 7062 madde; 5,681 - 5,688 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1. Mesala bir soru sormak istiyorum arkadaşlar insansız hava aracı üretimi var Vestel in zorlu enerji ve diğer kötü yönetilen zarar eden şirketleri var ama İHA gibi bir üretim kaynağı var togg da ki payı yüzde 40 larda ki bence bu şirkete bambaşka bir hava katacak böyle güzel projeleri de var bence enseyi karartmamak lazım

2.  Alıntı Originally Posted by Future1905 Yazıyı Oku
    Mesala bir soru sormak istiyorum arkadaşlar insansız hava aracı üretimi var Vestel in zorlu enerji ve diğer kötü yönetilen zarar eden şirketleri var ama İHA gibi bir üretim kaynağı var togg da ki payı yüzde 40 larda ki bence bu şirkete bambaşka bir hava katacak böyle güzel projeleri de var bence enseyi karartmamak lazım
    dişe dokunur bir gelir yok ihadan diye biliyorum. togg dada yuzde 23 ortaklığı var. paranın bir kısmıda oraya akıyor. bakalım geri dönüşü olacakmı bu paranın. yanlız sarj cihazları-istasyonları devamlı ödül alıyor. eğer büyük bir marka (tesla gibi) bir anlaşma falan olursa uçar o zaman

3. Hocam selamlar,

Arçeligin Hitachi alimini nasıl buluyorsunuz, alim yayınlandıktan sonra şahsen 2 hafta sonra çıktım hisseden vesbe aldım onunla.

Vesbe nin kapasite artırımını daha verimli olcagını düşündüm. Sonucta aynı şehirde. Personel sıkıntısı da olmaz. Diğer tesiste de kullanabilir. Dünyanın en ucuz işçiliği burda.

Lojistik avantajı var. Sonuçta fabrikaların yan yana olması her açıdan daha verimli ve kar lı diye düşünüyorum.
     Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Benimde polemik yaratmak gibi bir isteğim yok. Ama şirketin yüksek finansman giderlerine bakarsanız , bunun tek nedeni şirketin kendi parasını , kredi bulamayan zoren, meta nikel gibi şirketlere aktarması , sonrasında dışarıdan yüksek faizli kredi ile kapatmaya çalışmasıdır
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Hocam dişe dokunur bir geliri olsa şuan Türkiye’nin 1 numaralı şirketi olur zaten togg da İHA da bunlar daha proje aşamasında bunlar ile şirketin vizyonu belli olur mesala elektrikli şarj istasyonu şuan vestel de bunun üzerine şirket yok Türkiye’de ve ilerde belki 5 yıl belki 10 yıl sonra ama mutlaka bir gün dünyada araçların tamamı elektrikli olacak o gün geldiğinde para basacağız borsada geleceği satın almaktır bunlar mutlaka fiyatlanacak her açıdan bakınca şuanda borsanın en potansiyelli ilk 5 şirketi arasındayız sahip çıkmamız lazım saygılar iyi pazarlar herkese

5.  Alıntı Originally Posted by coletta Yazıyı Oku
    Hocam selamlar,

Arçeligin Hitachi alimini nasıl buluyorsunuz, alim yayınlandıktan sonra şahsen 2 hafta sonra çıktım hisseden vesbe aldım onunla.

Vesbe nin kapasite artırımını daha verimli olcagını düşündüm. Sonucta aynı şehirde. Personel sıkıntısı da olmaz. Diğer tesiste de kullanabilir. Dünyanın en ucuz işçiliği burda.

Lojistik avantajı var. Sonuçta fabrikaların yan yana olması her açıdan daha verimli ve kar lı diye düşünüyorum.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Arçelik yanlış işler yaptı. Dünyanın en ucuz , en optimum (kalite ücret) işçiliği varken yurtdışında dünya kadar yatırım yaptılar. Şimdi 15-16 adet farklı para birimine göre bütçe yapmaya çalışıyor. Arçeliğin 2 . handikapı , kadroları çok hantal ve kendi beğenmiş insanlardan oluşuyor. Ürün tasarımları iyi değil. Vestel in genç kadroları onlardan daha iyi iş çıkarıyor. Arçeliğin tek şansı , yurtiçinde yerleşmiş bir markası var. Ama Vestel in zamanla onların pazarını alacağını biliyorlar. İşlerini bozmak için uğraşıyorlar. Manisa alımı o yüzden. İşin kötü tarafı , gerçekten biraz vestel kötü etkilenir bundan . Ben manisada ki yan sanayiyi iyi tanırım. Vestel sayesinde adam oldular , bitleri kanlandı ama vestele düşman gibiler. Hep arçelik gelecek vestel e bağımlı olmaktan kurtulacaz diye bir söylemleri vardı. Arçelik te Manisada az bir üretim yapacak , yansanayiye yüksek ücret ödeyecek. Vestel in de yansanayi maliyetlerini arttırmaya çalışacak. Hitachi alımını çok incelemedim. Ama başarılı olacağını düşünmüyorum

6.  Alıntı Originally Posted by Future1905 Yazıyı Oku
    Hocam dişe dokunur bir geliri olsa şuan Türkiye’nin 1 numaralı şirketi olur zaten togg da İHA da bunlar daha proje aşamasında bunlar ile şirketin vizyonu belli olur mesala elektrikli şarj istasyonu şuan vestel de bunun üzerine şirket yok Türkiye’de ve ilerde belki 5 yıl belki 10 yıl sonra ama mutlaka bir gün dünyada araçların tamamı elektrikli olacak o gün geldiğinde para basacağız borsada geleceği satın almaktır bunlar mutlaka fiyatlanacak her açıdan bakınca şuanda borsanın en potansiyelli ilk 5 şirketi arasındayız sahip çıkmamız lazım saygılar iyi pazarlar herkese
    iha işi 2006 da başladı , yeni bir şey değil. tutmadı

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    İZMİR- ÇEŞME-ÖZDERE
    Gönderi
    1,201
    yeni bir yükseliş hareketi başladı..
    https://www.hizliresim.com/ryp1x3n
    Grafik Yorumcusu

8.  Alıntı Originally Posted by ToKKan Yazıyı Oku
    yeni bir yükseliş hareketi başladı..