Öbür yandan bakınca, USD'de de durum farklı değil son zamanlarda. FED, TCMB hangi noktalarda ikiyüzlü davranıyorsa birebir aynı yolu takip ediyor. Oradan da memnun değilim.
ytd
Öbür yandan bakınca, USD'de de durum farklı değil son zamanlarda. FED, TCMB hangi noktalarda ikiyüzlü davranıyorsa birebir aynı yolu takip ediyor. Oradan da memnun değilim.
ytd
Para yönetimi duygusallık kabul etmez. Kazançlarımın çoğunu midem kaldırmasa da yaptığım enstrümanlardan oldu. Yatırım işinde etik değerler, ahlak, duygusallık vb şeyleri kabul etmiyor. Çünkü kapitalizmin kendisi ahlaksız ve etik dışı. O yüzden duygusallıktan arınarak içime sinme se de bu ülkede yaşadığım için portföyümün bir bölümünü TL mevduatı pozisyonunda tutmak zorundayım ama Geçen senelerdeki gibi %8-%14 arası mevduat faizi olsaydı Paranın yarısına yakınını tl mevduat faizinde değerlendirmezdim. Bazen en az zarar edecek pozisyonda kalmak en akıllıcası olabiliyor. TL mevduat faizi son bir yılda görece en az zarar eden pozisyon oldu.
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Paranin dini, imani, milliyeti yoktur da derler...
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yine de boyle bir gunde her seyin para olmadigini hatirlamamiz lazim...
Yanan yerler en iyi ihtimalle 40-50 yilda, o da uzerine bir sey yapmazsak, yerine gelir...
Yani cocuklarimizin orta yaslarindan sonra....
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Toplumsal ahlak, toplumsal ahlak bu düzelmeden kesin kurtuluş yok
Dolara 8 TL altını gösterecekler mi?
Ytd.
Son düzenleme : kafkaf; 02-08-2021 saat: 16:38.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri