Sayfa 698/1002 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,577 - 5,584 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Aslında emekllilik cidden çok güzel bir şey düşünüyorum da valla çok avantajlı yönleri var.))))))))

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yok yahu yapılan tehdit aile hekimlerine ceza puanı vermek ve sözleşmelerini yenilememek veya iptal etmek.Ben emekli adamım istediğimi yazarım evelallah.
    Emeklilerin durumu farklı. Onlar hür.

Yalnız çalışan aile hekimlerinin forumlarda yazıp çizmelerinin sakıncası nedir?

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku

Yalnız çalışanlar hekimlerin forumlarda yazıp çizmelerinin sakıncası nedir?
    Bu forum gibi mi ? Burda sıkıntı olmaz bence. Twitter da adınızla sanınızla yazıp çizerseniz... hemen ihtar için beklerler

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Şey 8,3473. Acaba 8 altını mı gösterecekler ay sonunda gelecek ımf parasıyla...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Zamanında mecburi hizmete gittiğimde ilçeye uzak ücra bir köyde çalışmam gerekti.Ben de ilçede işe başlamadan ev tuttum,sağlık ocağında da sadece bir ebe vardı ona da her gün ilçeden gelir giderim dedim.Ben daha işe başlamadan muhtar bizim doktor ilçede ev tutmuş köyde kalmıyacakmış diye beni yeni gelen kaymakama şikayet etmiş.Kaymakam da geçen hafta ölen hüseyin avni coş bu arada ,onun da ilk görev yeri,yurt dışına eğitime yollamışlar ilk tayin yeri olmuş benim ilçe.O zamandan değişik bir adam olacağı yükseleceği belliydİ.Neyse bu avni coş benim evrağa bakmış muhtar yahu bu doktor daha göreve başlamamış ki başlasın da öyle şikayet edersin demişti.Sonradan bizim rahmetli peder muhtara üç beş para vererek şikayet konusunu falan ortadan kaldırmıştı)))))Sonradan ömrüm şikayetlerle geçti, malum kadın doğumcuyuz, vatandaştır şikayet en doğal hakkı etsinler bakalım,ondan sonra insanı 50 yaşında meslekten soğutur emekli edersiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Bu forum gibi mi ? Burda sıkıntı olmaz bence. Twitter da adınızla sanınızla yazıp çizerseniz... hemen ihtar için beklerler
    Orası da internet burası da internet. Burada gıcık kapıp uğraşacak adam daha zor bulunur ama çıkarsa çıkar.

Özellikle bu başlık altında her türlü memleket meselesi konuşuluyor.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku

Yalnız çalışan aile hekimlerinin forumlarda yazıp çizmelerinin sakıncası nedir?
    Valla o konuda bilemiyorum,adı sanı belli olmadan forumda yazmanın sakıncası sanırım onlar için de yoktur.Ben emekliyim hukuki konuları da çok iyi bilirim.Böyle bir konuda benim hakkımda hiç bir işlem yapamazlar.

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Zamanında mecburi hizmete gittiğimde ilçeye uzak ücra bir köyde çalışmam gerekti.Ben de ilçede işe başlamadan ev tuttum,sağlık ocağında da sadece bir ebe vardı ona da her gün ilçeden gelir giderim dedim.Ben daha işe başlamadan muhtar bizim doktor ilçede ev tutmuş köyde kalmıyacakmış diye beni yeni gelen kaymakama şikayet etmiş.Kaymakam da geçen hafta ölen hüseyin avni coş bu arada ,onun da ilk görev yeri,yurt dışına eğitime yollamışlar ilk tayin yeri olmuş benim ilçe.O zamandan değişik bir adam olacağı yükseleceği belliydİ.Neyse bu avni coş benim evrağa bakmış muhtar yahu bu doktor daha göreve başlamamış ki başlasın da öyle şikayet edersin demişti.Sonradan bizim rahmetli peder muhtara üç beş para vererek şikayet konusunu falan ortadan kaldırmıştı)))))Sonradan ömrüm şikayetlerle geçti, malum kadın doğumcuyuz, vatandaştır şikayet en doğal hakkı etsinler bakalım,ondan sonra insanı 50 yaşında meslekten soğutur emekli edersiniz.
    84 yılı Ordu mu abi ? Öncesinde kaymakam yardımcılığı yapmış ama 84 de ilk defa Ordu/ Akkuş ilçesinde kaymakam olmuş

Sayfa 698/1002 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •