Originally Posted by seref9 Bunlar bizim vatandaşlarımız değildir, inanmıyorum, olsa olsa Suriyeli, Afganlı, Iraklıdır. Bence de bizim vatandaşımız kesinlikle yapmaz böyle şeyler.
Türkiye'de Temmuz ayında TUFE aylık %1,80(Beklenti %1,57), yıllık %18,95(Beklenti %18,68) oldu.
Originally Posted by seref9 Bunlar bizim vatandaşlarımız değildir, inanmıyorum, olsa olsa Suriyeli, Afganlı, Iraklıdır. sizi iyi niyetinizden dolayı kutluyorum.
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
Originally Posted by Mombasa kampala Türkiye'de Temmuz ayında TUFE aylık %1,80(Beklenti %1,57), yıllık %18,95(Beklenti %18,68) oldu. Originally Posted by kafkaf https://twitter.com/ENAGRUP/status/1...084458502?s=20 Enflasyon Araştırma Grubu: ENAGrup Tüketici Fiyat Endeksi (E-TÜFE) Temmuz ayında %4.89 arttı. Ocak-Temmuz 2021 dönemi enflasyon oranı ise %25.14 olarak gerçekleşti. Tüik halleder. Hamd olsun.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Originally Posted by kafkaf Tüik halleder. Hamd olsun. tüik yine milletin cebinden parasını aldı. yasal soyguna devam.
Dolar 8.33. Kaça kadar sürebilecekler bakalım.
Negatif reel faizli günler başlıyor
%20 faizle kafa kafaya geldi enflasyon .
Forum Rules
Yer İmleri