Sayfa 716/1002 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,721 - 5,728 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Sorun kurucu unsur olan türklerin akıllı davranmak zorunda olmasi yoksa ne türklerin kürtlerle kavgası var ne kürtlerin türklerle. Proje dış kaynaklı ırkçı anlamıyla türkçülüğün artması bu projeye hizmet eder karşısında başka ırkçı unsurları çıkarmak kolaylaşır.sn acilesin tanımı doğruydu itiraz edilmemesi lâzımdı konu ordan geldi buralara.

2. Cengiz ordusunun çekirdeğinde Moğol boyları vardı ama bağlı Türk boyları daha çoktu.. Bağlı Rus Prenslikleri de Moğol ordusuna asker veriyordu ama bunlar Türk askerler gibi Moğollarla eş tutulmuyordu. Zamanla Altınordu, moğol boylarının Kıpçak çoğunluğunda erimesiyle Türk devletine dönüştü..

Bence bayan derken kasıt bensem erkeğim.ama seviye ve tarz ırkçılık şüphesine cinsiyet ayrımını da ekler ya neyse.yazani forumu takip eden bayan arkadaşların takdirine bırakıyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Biz başkasının yaşadığı yeri silah zoruyla ele geçirirsek adı fetih olur.
    Başkası bizim yaşadığınız yeri silah zoruyla ele geçirirse adı işgal olur.
    Bu tüm dünyada böyledir, herkes açısından böyledir.

Dinsel açıdan da aynı.
    Dinimizi herkese tebliğ etmek her Müslümana farzdır.
    Ama Hristiyan misyoner görürsek pata küte döveriz.
    Yahu adam dinini tebliğ ediyor işte

(Konuyu ve konuşulanları okumadım, sayın Achilles ne yazdı bilmiyorum, okumadan konuya ortadan daldım, kimse alınmasın gücenmesin)
    Sayın djoz

Nuri Beyin projesinden yola çıkıp ezber bozmaya çalışıyoruz ama

adamlar sahaya

Harvırd okuford yeyyl mezunları süper zekaları sürüyor...

Ve bitmiyorlar....

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sorun kurucu unsur olan türklerin akıllı davranmak zorunda olmasi yoksa ne türklerin kürtlerle kavgası var ne kürtlerin türklerle. Proje dış kaynaklı ırkçı anlamıyla türkçülüğün artması bu projeye hizmet eder karşısında başka ırkçı unsurları çıkarmak kolaylaşır.sn acilesin tanımı doğruydu itiraz edilmemesi lâzımdı konu ordan geldi buralara.
    Mustafa Kemal YANLİŞ

Achiles DOĞRU

... bana bi geldi...

6. Türkiye'de ben Kürdüm işte Küürt Küüürt diye diretenlerin Avrupa'da başı belaya girdiğinde birden Türk'üm ben Tüürk Tüüürk dediklerini çok duydum.

Kimin işine nasıl geliyorsa.

Neyse ben yoruldum yazacaklarımı da yazdım.hala laza çerkeze gürcüce kurde türk tanımı vermekten çekinen bir zihniyete ne diyeyim.ataturk ne dediyse dedi senin aklın yok mu yüz yıl önce yaşamış adamın söylemiyle kendini savunuyorsun.ben türk kimliğini üst kimlik olarak tanımlıyorum ırka dayalı bir tanim değildir de konu kapansın gitsin.ne lafı uzatıyorsun dediğim unsurlar turk diye tanımlanır elbet demek bu kadar mı zor

Ha biz kurduk bu devleti bunlar misafir unsurlardır diyorsan ki cesaretle bunu da diyebilmelisin kesinlikle düşüncendir saygı duyarım.fikrine katılmam ama sana saygı duyarım.ama bir öyle bir böyle yazarsan ne bileyim tutarlı olmuyor iste

Sayfa 716/1002 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •