Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Daha 1 gün önce söyledik 8,3 dan al 8,48 den sat günlük yüzde 2 reis biraz daha konustumu 9 lira şu ülkemi seviyorum her saat bir olay bir aksiyon var düşünsenize Norveç te otursan canın sıkılır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Daha 1 gün önce söyledik 8,3 dan al 8,48 den sat günlük yüzde 2 reis biraz daha konustumu 9 lira şu ülkemi seviyorum her saat bir olay bir aksiyon var düşünsenize Norveç te otursan canın sıkılır.
    Yillarca Avusturya'da yasadim.
    Sikintidan patladim.
    Ancak yas ilerledikce bu ulkenin aksiyonunu kaldiramaz oldum.
    Gencler neden kaciyorlar anlayamiyorum.
    Aksiyon ve firsatlar bu ulkede.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Yillarca Avusturya'da yasadim.
    Sikintidan patladim.
    Ancak yas ilerledikce bu ulkenin aksiyonunu kaldiramaz oldum.
    Gencler neden kaciyorlar anlayamiyorum.
    Aksiyon ve firsatlar bu ulkede.
    Syg,
    Gençlerde para mı var da o aksiyonları ya da fırsatları değerlendirsinler. 30 yaşına geldiğimde ancak ev alacak param oldu benim. Önce insanın karnı sonra cebi dolacak ondan sonra yatırım fırsatı kollayacak.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

4.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Gençlerde para mı var da o aksiyonları ya da fırsatları değerlendirsinler. 30 yaşına geldiğimde ancak ev alacak param oldu benim. Önce insanın karnı sonra cebi dolacak ondan sonra yatırım fırsatı kollayacak.
    Öyle.

Keyfi olarak karar verip kaçmıyor bu insanlar. İnsan gibi yaşayabilecekleri ücretleri kazanabilseler, mal mülk edinebilseler en memleket sevdalısı kendileri olur.

Bir çoğu da zaten geri geliyor maddi durumu düzelttikten sonra. Yurtdışına gidip de asimile olan pek yok. Var da, çok değil.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Öyle.

Keyfi olarak karar verip kaçmıyor bu insanlar. İnsan gibi yaşayabilecekleri ücretleri kazanabilseler, mal mülk edinebilseler en memleket sevdalısı kendileri olur.

Bir çoğu da zaten geri geliyor maddi durumu düzelttikten sonra. Yurtdışına gidip de asimile olan pek yok. Var da, çok değil.
    Türkiyede bir seviyeden yukarıya çıkmak, kazanmak zor sayılmaz. Ama tabii yatırımcı olarak, borsacı olarak değil.

Ancak, kapital olmayınca Türkiye'de yaşamak çok çok zor...

Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by reyz Yazıyı Oku
    Türkiyede bir seviyeden yukarıya çıkmak, kazanmak zor sayılmaz. Ama tabii yatırımcı olarak, borsacı olarak değil.

Ancak, kapital olmayınca Türkiye'de yaşamak çok çok zor...

Belki de tam bu yüzden bizdeki en iyi yöntem temettücülük.

Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Yurtdışında 30 yaşında ev alacak parası olan çok azdır. Mortgage ile 20-25 yıl ödeyerek ev sahibi oluyorlar. Tabi onlar ev ise bizimkiler ne? O da ayrı bir konu...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Yurtdışında 30 yaşında ev alacak parası olan çok azdır. Mortgage ile 20-25 yıl ödeyerek ev sahibi oluyorlar. Tabi onlar ev ise bizimkiler ne? O da ayrı bir konu...
    Onların evleri ile bizimkilerin arasındaki fark 1 euro ile 1 tl arasındaki çarpan farkıdır.

Aynı farkı yiyecek/içecek, eğlence, kültür, çevre düzenlemesi gibi diğer yaşamsal faaliyetlere de uygulayabilirsiniz.

Biz 1 tl'lik yaşıyoruz, onlar 1 euro'luk. 1tl ile 1 euronun arasındaki kalite farkı çarpı 10.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •