Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8045 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    "Ağustos ile birlikte enflasyonda da düşüşü göreceğiz"
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ağustos ile birlikte enflasyonda da düşüşü göreceğiz" dedi
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı ortak canlı yayında ""Ağustos ile birlikte enflasyonda da düşüşü göreceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ekonomideki öncü göstergelere baktığımızda büyüme eğiliminin sürdüğünü görüyoruz. Yüzde 7'nin üzerinde bir büyümeyi yakalayacağız. Bundan böyle enflasyonun daha yukarı çıkması mümkün değil. Faiz oranlarında da düşüşe geçiyoruz, yüksek faiz yok. Çünkü yüksek faiz, bize yüksek enflasyonu getirecektir" şeklinde konuştu
    Verdik yetkiyi gorduk etkiyi..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Verdik yetkiyi gorduk etkiyi..

Syg,
    RTE, sözlü müdahalede bulundu.

Muhtemelen (döviz kıtlığı ile) sürdürülemez hale gelen cari açık bunu danışıklı dövüş şeklinde yaptırıyor.

Benim kendi düşünceme göre yüksek fiyattan ORTA VADEDE dövize park eden para kaybedebilir.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku

Muhtemelen (döviz kıtlığı ile) sürdürülemez hale gelen cari açık bunu danışıklı dövüş şeklinde yaptırıyor.

Benim kendi düşünceme göre yüksek fiyattan ORTA VADEDE dövize park eden para kaybedebilir.
    bizim doviz geliriyle bu olmayacagına gore ,sıcak para girişi olması lazım ulkeye boyle bir durum varmı ?,faizlerde malum boyle kalırsa.

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    bizim doviz geliriyle bu olmayacagına gore ,sıcak para girişi olması lazım ulkeye boyle bir durum varmı ?,faizlerde malum boyle kalırsa.
    Dövizi yüksek tutarak araba, telefon ve elektronik gibi malların ithalatını azaltmak isteniyor demek istedim.

Dövizi yüksek tutarak araba, telefon ve elektronik gibi malların ithalatını azaltmak isteniyor demek istedim.
    Mantıklı bir çözüm mü? Mevduatın kabaca %54 ü dövizde zaten. Adam istediği arabayı alır dövizi ile...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Cumhuriyet geç teşhis etmiş. İlk gün buradan belirtmiştim...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •