Sayfa 710/1004 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 5,673 - 5,680 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    sn Nosfecagri, sizinle Arsan hissesinden ortaktık sanırım. Duruyor musunuz yoksa çıktınız mı?
    Ben zirvenin biraz altından çıkıp kar realize ettimdi..Oranın konu başlığına da uzun zamandır girmiyorum.
    Ben de kısmen realize oldum, maliyeti sıfır yapacak şekilde. O tarz işlem yapmayı seviyorum kalan lotlar çıkmış düşmüş umurunuzda olmuyor. Bilanço döneminde komple de çıkabilirim çünkü patronun bazı hareketleri hoş değil malesef.

2. Arkadaşlar e-mail adresi gönderenlere ulaştırdım. Biraz geç oldu kusura bakmayın. Ateşlendim gün boyu uyudum. O sebeple geç oldu

3. Trendyol, 1,5 milyar dolarlık yeni yatırım turuyla değerlemesini 16,5 milyar dolara çıkararak "decacorn" tanımına sahip ilk Türk teknoloji şirketi oldu.

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Trendyol, 1,5 milyar dolarlık yeni yatırım turuyla değerlemesini 16,5 milyar dolara çıkararak "decacorn" tanımına sahip ilk Türk teknoloji şirketi oldu.
    Türkiye operasyonlarının toplam cirodaki payı düştükçe, değerleme fiyatı yükselecektir. Aynı şey GETİR ve Hepsiburada içinde geçerli.

16,5 milyar dolara burda Koç Holding ve Ereğli yi veriyorlar. Az daha düşük değerlemelere bakarsanız, iki havayolu+ şişe+ tüpraş+ tcell de alırsınız 😂😂

5.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Türkiye operasyonlarının toplam cirodaki payı düştükçe, değerleme fiyatı yükselecektir. Aynı şey GETİR ve Hepsiburada içinde geçerli.

16,5 milyar dolara burda Koç Holding ve Ereğli yi veriyorlar. Az daha düşük değerlemelere bakarsanız, iki havayolu+ şişe+ tüpraş+ tcell de alırsınız ����
    şimdi 16,5 milyar dolar diyorda neye göre kime göre...

halka açık olmayan şirketlerde bu tür değerlemeler afaki oluyor...

gelsin biste görelim değerini...

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku

aldığı yatırım ve verilen pay üzerinden değil mi hesaplama, ben mi yanlış biliyorum

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku

Ben şirketin rakamlarına tam vakıf değilim ama 16,5 milyar biraz abartı gibi geldi. Yurtdışı satışlarda büyüme önemli.

Bugün 16,5 milyar dolar değerleme ile yatırım yapan, olası Abd halka arzında 25 milyarı falan kovalıyordu gibime geldi.

Burdaki ederi 1,5 milyar doları geçmez😂

SPOT

Sayfa 710/1004 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •